Bolu Özdilek bayramda açık mı?

İçindekiler:

  1. Bolu Özdilek bayramda açık mı?
  2. Özdilek AVM için hangi metro istasyonu?
  3. Antalya Özdilek kaç metrekare?
  4. Özdilek Park sahibi kimdir?

Bolu Özdilek bayramda açık mı?

Özdilek AVM bayram mesaisi: Özdilek AVM Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 14:00'te açılıyor. Özdilek AVM akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.

Özdilek AVM için hangi metro istasyonu?

Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Merter istasyonunda inip Metrobüs'e aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Levent durağında indiğinizde Özdilekpark Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Antalya Özdilek kaç metrekare?

38.752 metrekare kiralanabilir alanda 118 işletme ve yüzlerce marka ile ziyaretçilerine hizmet veren AVM iki kat kapalı otopark, dört kat alışveriş ve eğlence merkezi olarak tasarlanmıştır. Aydınlığı, ferahlığı güvenlik ve rahatlığı ön plana çıkan mimari özellikler benimsenmiştir.

Özdilek Park sahibi kimdir?

Özdilek Holding, 1971 yılında Türkiye'de kurulan şirket. Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Hüseyin Özdilek'tir. Bursa'da havlu üretimiyle sanayi üretimine girdi. 1983 yılında Bursa'da ilk alışveriş merkezini açtı. Özdilek Holding, Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır.