Gunes lekeleri geçer mi?

İçindekiler:

  1. Gunes lekeleri geçer mi?
  2. PRP güneş lekelerini geçirir mi?
  3. PRP Leke giderir mi?
  4. Kremle leke tedavisi ne kadar sürer?
  5. PRP yüze yapılır mı?

Gunes lekeleri geçer mi?

Pigmentasyon olarak tanımlanan lekeler gebelik döneminde ortaya çıkarsa gebelik maskesi olarak adlandırılır. Tedavi edilmeyen pigmentasyon kalıcıdır, kendiliğinden iyileşmez.

PRP güneş lekelerini geçirir mi?

PRP (Platelet Rich Plazma) tedavisiyle kırışıklık, sivilce izleri ve güneş lekelerini durdurmada yüz güldüren sonuçlar alındığını belirten Prof. Dr. Kışlaoğlu, Trombositten zengin plazma anlamına gelen PRP yönteminde Trombositlerin doku iyileşmesinde ve kanın pıhtılaşmasında önemli rol oynadığını hatırlattı.

PRP Leke giderir mi?

Prp (trombositten zengin plazma) kas ve iskelet sistemi hastalıklarının tedavisinde, doku ve kıkırdak hasarlarının onarımın da son derece başarılı sonuçlar verdiği gibi cilt lekelerini, hafif kırışıkları, yaşlanma belirtilerini gidermek, cilde canlılık kazandırmak ve cildi yenilemek içinde uyguluyoruz.

Kremle leke tedavisi ne kadar sürer?

Bu nedenle yüzeysel lekeler (çiller, yaşlılık lekeleri, güneş lekeleri gibi) genellikle 2-3 seansta tedavi edilirler. Ancak daha derine uzanan lekeler 3-4 seansta tedavi edilirler. Ortalama seans sayısı 2-4 dür. Seans aralıkları 2-4 haftadır.

PRP yüze yapılır mı?

PRP yüz, göz çevresindeki kırışıklıklar, yanaklar ve orta yüz bölgesi, boyun, göğüs ve dekolte, el ve kollar üzerine uygulanabilir. Yüze PRP tedavisi ile deride kanlanma artışı, dermiş tabakasında kollajen ve elastin liflerinde artış ile ince kırışıklıkların ve çizgilerin dolması ve yüzde derin nemlenme sağlanabilir.