Koç Üniversitesi bursu kaç TL?

İçindekiler:

  1. Koç Üniversitesi bursu kaç TL?
  2. Koç burs veriyor mu?
  3. Koç Üniversitesi Yurt Bursu var mı?
  4. Koç Üniversitesi Yurtları kaç kişilik?

Koç Üniversitesi bursu kaç TL?

KOÇ ÜNİVERSİTESİ: Üstün başarı bursu üniversitenin çeşitli programlarına tam burslu olarak en üst sıralamalarda yerleştirilecek 30 öğrenciye verilecek. Bu öğrencilere 10 ay süreyle ayda 600 TL, bir seferlik 2 bin TL'lik başarı ödülü verilecek.

Koç burs veriyor mu?

Burslarımız karşılıksızdır ve normal öğrenim süresince devam etmektedir. Derslere devamlılık gösteren öğrenciler akademik başarısızlıktan dolayı burs kaybı yaşamaz. ... Üniversite giriş sınav sonucuna göre Koç Üniversitesi'ne burslu olarak yerleştirilen öğrenciler için tam burs ve P burs imkânı sunuluyor.

Koç Üniversitesi Yurt Bursu var mı?

Tüm öğrencilere yurt imkanı ücret karşılığı verilmektedir. Derslere devamlılık gösteren öğrenciler akademik başarısızlıktan dolayı burs kaybı yaşamazlar. Koç Üniversitesi programlarına burslu olarak yerleştirilen öğrenciler Üniversitenin başka bir programına yatay geçiş yaptıklarında burs hakları devam edebilir.

Koç Üniversitesi Yurtları kaç kişilik?

20 eğitim yılı güz dönemi itibariyle Koç Üniversitesi, Rumelifeneri Kampüsü yurt binalarında 1.534 kişilik, Batı Kampüs yurt binalarında 1.245 kişilik olmak üzere toplam 2.779 kişilik yatak kapasitesine sahiptir.