Makata lazer epilasyon yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Makata lazer epilasyon yapılır mı?
  2. Epilasyon Kararmaları geçer mi?
  3. Lazer epilasyon için tüyler nasıl olmalı?
  4. Buz lazere giderken tüyler nasıl olmalı?
  5. Lazer Epilasyon ciltte kararma yapar mı?
  6. Lazer epilasyon neden kararma yapar?
  7. Lazer regl döneminden kaç gün sonra yapılır?
  8. Buz lazer ne zaman etki eder?

Makata lazer epilasyon yapılır mı?

LAZER EPİLASYON HANGİ BÖLGELERE UYGULANABİLİR? Tüm vücut bölgelerindeki tüylere güvenle uygulanabilir.Yüz, boyun,ense, kulak, koltukaltı, gögüs ve dekolte bölgesi, göbek, sırt, genital bölge, bikini bölgesi, kollar ve bacaklar, bel, kalça ve makat bölgesi gibi..

Epilasyon Kararmaları geçer mi?

Lazer epilasyon cilt rengine uygun olmayan dalga boylarıyla, hatalı dozlarla uygulandığında ciltte yanık gelişebilir. Ve yanıktan sonra ciltte renk değişimleri gözlenebilir. Ancak güvenli cihazlarla, uzman kişiler tarafından uygulandığında lazer epilasyon ciltte kararma yapmaz.

Lazer epilasyon için tüyler nasıl olmalı?

Her seanstan önce kısaltma işleminin yapılması gereklidir. Kılların kısaltılması jilet yardımı ile yapılmalıdır ve ağda, cımbız gibi kılları kökünden koparan işlemler kesinlikle yapılmamalıdır. ... Bu nedenle mutlaka lazer epilasyon öncesinde kıllar jilet yardımıyla kısaltılmalıdır.

Buz lazere giderken tüyler nasıl olmalı?

Merhabalar , Buz Lazer Epilasyon işlem öncesinde mutlaka uygulama bölgesinin 1 hafta süre ile güneşten uzak kalması gerekmektedir. Eğer ilk seansınız değil ise bölgedeki kılların 1 gün öncesinde jilet ile kesilmesi gerekmektedir. İşlem öncesi jilet uygulanması ciltte tahriş ve kuruluğa sebep olacağından önermiyoruz.

Lazer Epilasyon ciltte kararma yapar mı?

Son dönemde sıkça uygulanan lazer epilasyon işlemine bağlı olarak genital bölge de kararma sorunu da ortaya çıkabilmektedir. Ciltte yer alan melanin pigmentini aktif eden lazer ışığı kararmayı oluşturabilmektedir.

Lazer epilasyon neden kararma yapar?

Merhabalar, lazer ışınının kıla rengini veren melanin pigmenti tarafından emilmesi sonucu kıl kökü tahrip edilir. Lazer epilasyonun etki mekanizması bu şekildedir. Koltuk altı veya cildin herhangi bir bölgesinde cilt renginin koyulaşması, bu alanlarda daha fazla melanin üretilmesi sonucu oluşur.

Lazer regl döneminden kaç gün sonra yapılır?

İdeali adet bittikten 2-3 gün sonra lazer epilasyonun yapılmasıdır. Ancak adet döneminde lazer epilasyon yaptırmanın tıbbi olarak bir sakıncası yoktur. Kişi bu dönemde özellikle ağrıya karşı daha hassas olacağı için adet bittikten sonra lazer epilasyon yaptırılması daha doğrudur.

Buz lazer ne zaman etki eder?

Buz lazer uygulaması diğer sistemler arasında en acısız, en hızlı ve en etkili yöntem olarak bilinmektedir. Buz epilasyon etkisini, ilk seanstan itibaren göstermeye başlamaktadır. Buz lazer uygulamasından 3-4 gün sonra uygulama yapılan bölgedeki kıllar yüzeye çıkar ve dökülmeye başlarlar.