Özel kod ne?

İçindekiler:

  1. Özel kod ne?
  2. Gizli kodlar 31 ne demek?
  3. *# 62 ne işe yarar?
  4. * * 7594 * * Nedir?
  5. Özel kod nedir Turkcell?
  6. 113 ne demek gizli kodlar?
  7. Gizli kodlar 299 ne demek?
  8. ## 62 ne kodu?
  9. ## 8351 ## nedir?
  10. Turkcell SMS kısıtlaması nasıl kaldırılır?
  11. Turkcell Superonline Abone numarası nerede yazar?
  12. Gizli kodlar 910 ne demek?
  13. 299 Hangi Ülkenin Kodu?
  14. 62 plaka nereye ait?
  15. *# 61 ne işe yarar?
  16. * * 4636 * * Ne işe yarar?

Özel kod ne?

Özel kodlar, kartları, fişleri ve fişlerde yer alan hareketleri gruplamakta kullanılır. Özel kodlar her program bölümünde yer alan kart ve işlemler için ayrı ayrı tanımlanır. Tanımlanan bu özel kodlara kart ve fişler üzerinden ulaşılır ve seçilerek ilgili alana aktarılır.

Gizli kodlar 31 ne demek?

Telefonda Numara Gizleme : # 31 # Gerek Android ve gerekse de iOS tabanlı cihazlarda kullanılan bu kod, numara gizlemeyi sağlar. Özel arama yapmak için kullanılabilir. ... Bu yazıda örnek verilen kodlar ile birlikte, farklı telefon ve işletim sistemleri için internet ortamında daha fazla kod örnekleri bulunabilir.

*# 62 ne işe yarar?

*#62# Arayanların, mesajların ve verilerin nereye yönlendirildiğini bu kodla öğreniyoruz.

* * 7594 * * Nedir?

[##7594##] – Bu kodu girdiğinizde, Güç düğmesi doğrudan cihazınızı kapatma işlevine geçer. Güç düğmesine bastığınızda sessiz, uçak modu gibi profillere geçiş menüsü çıkmaz.

Özel kod nedir Turkcell?

Turkcell GSM ŞEBEKESİ KISA KODLAR; Turkcell Numara Gizli Servisi Sorgulama *#31# Turkcell Arayan Numara Gösterme Servisi Sorgulama *#30# Turkcell Giden Çağrı Kısıtlama *33*şifre# Turkcell Giden Çağrı Kısıtlama İptali #33*şifre#

113 ne demek gizli kodlar?

Sağlık çalışanına yönelik herhangi bir şiddet olayı gerçekleştiğinde kurum yöneticileri tarafından derhal “113” numaralı telefonla Beyaz Kod Birimine bildirim yapılması gerekmektedir.

Gizli kodlar 299 ne demek?

Grönland ile iletişime geçmek +299 Nolu kodu numaradan önce çevirmek gerekir.

## 62 ne kodu?

62 Nerenin Alan Kodu? +62 Endonezya'nın alan kodudur.

## 8351 ## nedir?

6- Kendi Konuşmalarınızı Dinleyin; Yalnızca android telefonlarda geçerli olduğu iddia edilen bu özelliğe göre, *#*#8351#*#* kodunu tuşlayarak son 20 telefon görüşmesindeki kendi konuşmalarınıza ulaşabiliyorsunuz.

Turkcell SMS kısıtlaması nasıl kaldırılır?

Turkcell Giden Sms Kısıtlama İptali #33*şifre*16# Turkcell Gelen Sms Kısıtlama *35*şifre*16# Turkcell Gelen Sms Kısıtlama İptali #35*şifre*16#

Turkcell Superonline Abone numarası nerede yazar?

TURKCELL Superonline Müşteri Numaram Nerede Yazıyor? TURKCELL Superonline fatura ödeme ve online borç sorgulama işlemleri için müşteri numaranızı yukarıdaki sorgulama alanına girmeniz gerekmektedir. Superonline faturanızda Müşteri No alanında yazan 8 haneli müşteri numarası sizin müşteri numaranızdır.

Gizli kodlar 910 ne demek?

910 hata kodu Android kullanıcılarının çok sık rastladıkları hatalardan birisidir. Kullanıcılar istedikleri uygulamaları Google Play Store üzerinden güncellemeye, yüklemeye veya kaldırmaya çalıştıkları zaman bu hata verilebilir. ... - Google hesabı bozulmuş olabilir.

299 Hangi Ülkenin Kodu?

Başka bir ülkeden Grönland ülkesi aranmak istendiğinde ülkenin telefon kodu olan +299 numaralı ülke kodu telefon numarasının önüne mutlaka girilmelidir.

62 plaka nereye ait?

Endonezya ile iletişime geçmek +62 Nolu kodu numaradan önce çevirmek gerekir.

*# 61 ne işe yarar?

5- Arama yönlendirme hakkında daha fazla bilgi: *#61# Galaxy telefonlarda bu kod, bir çağrının mesaj merkezine iletilene kadar ne kadar süreceğini bildiren bir açılır pencere açıyor. iPhone'da, operatörden bağımsız olarak, bu kod size sadece *#67# ile aynı bilgiyi gösteriyor.

* * 4636 * * Ne işe yarar?

Android'in sadece kodlarla girebileceğiniz "testing" bölümüne girmek için telefonunuzun arama ekranına *#*#4636#*#* tuşlamanız yeterli.