Vaser liposuction mı Lipomatik mı?

İçindekiler:

  1. Vaser liposuction mı Lipomatik mı?
  2. Vaser liposuction ne kadar sürede iyileşir?
  3. Vaser liposuction tehlikeli mi?
  4. Lipomatik cihaz nedir?
  5. Vaser liposuction sonrası sarkma olur mu?
  6. Lipomatik nedir nasıl yapılır?
  7. Liposuction sarkma yapar mı?

Vaser liposuction mı Lipomatik mı?

VASER Liposuction' da yağı çekmeden önce sıvılaşmasını sağlayan ses ötesi (ultrasonik) dalgalar yayar sonra erimiş yağlar kesici olmayan kibar kanüller ile dışarı çeklir. ... d) Lipomatik ile yağ aldığınız bir bireyin derisinde herhangi bir sıkılaşma etkisi yoktur. Bu açıdan lipomatik klasik liposuctiondan üstün değildir.

Vaser liposuction ne kadar sürede iyileşir?

Vaser Liposuction ameliyatı sonrasında hasta ilk 8 saat içinde ayağa kalkar ve 3-5 gün içinde normal hayatına geri dönebilir. Ameliyatı sonrasında ödemlerin geçmesi 4 haftayı bulmaktadır ve hastanın ameliyat sonrası 2-4 hafta boyunca çok sıkı olmayan bir korse giymesi tavsiye edilir.

Vaser liposuction tehlikeli mi?

Vaser Lipo diğer liposuction yöntemlerinde rastladığımız kanama, morarma ve ciltte dalgalanma benzeri sorunları önleme amacıyla geliştirilmiş yeni bir teknolojidir. Dolayısıyla vaser liposuction ileri, güvenilir ve sağlıklı bir liposuction yöntemidir.

Lipomatik cihaz nedir?

Lipomatik, vücudun bütün bölgelerinde yüksek hacimli liposuction sağlayan FDA onaylı bir cihazdır. Lipomatik Liposuction ile yağ aldırma işlemi sayesinde, vücuttaki belli başlı bölgelerin kontür yapısında bozulmaya yol açan fazla yağlar, titreşimli kanüller yardımıyla vakumlanır ve vücuttan atılır.

Vaser liposuction sonrası sarkma olur mu?

Vaser Liposuction Sonrası Sarkma Meydana Gelir mi? Operasyon sonrasında vücuttaki yağ hücreleri parçalanıp çoğalamadıkları için bir sarkma ya da yağlanma görülmez. Düzenli beslenme ve planlı bir şekilde uygulanan egzersizlerle birlikte yaşamınız boyunca sağlıklı, zinde ve fit bir görünüm elde edebilirsiniz.

Lipomatik nedir nasıl yapılır?

İşlem sırasında genellikle lokal anestezi kullanılır. Doktorunuz, kanüllerin gireceği girişleri açar, daha sonra kanüllerin gireceği tünelleri de açarak, o bölgelere de lokal anestezi uygulaması yapar. Titreşimli kanüller yağ hücrelerini bertaraf ederler ve çıkan sıvı kanüllerin ucundaki delikler yardımıyla vakumlanır.

Liposuction sarkma yapar mı?

Geleneksel yöntemlerle yapılan Liposuction operasyonlarından bir süre sonra genelde yağ alınan dokuda çökmeler, çukurluklar ve deride sarkmalar oluşmakta.