Vodafone sohbet hattı nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Vodafone sohbet hattı nasıl alınır?
  2. 900lü numaralar nedir?
  3. Vodafone RCS nedir?
  4. 900 lü hatların dakikası kaç lira?
  5. +900 Nerenin numarası?
  6. RCS özelliği nedir?
  7. 900 lü telefonlar nedir?

Vodafone sohbet hattı nasıl alınır?

Nasıl Satın Alırım? Servise abonelik başlatmak için abonelerin telefonları üzerinden sim kart menüye girerek ÖZEL SERVİSLER başlığı altındaki 'SMS CHAT' kategorisinden kayıt işlemi yapmaları yeterlidir.

900lü numaralar nedir?

2010 yılında aramalara kapatılan 900'lü hatlar, telefon abonelerini “dolandırıcılara karşı uyararak, dolandıran hat”lar olarak yeniden ortaya çıktı. Türk Telekom, yeni nesil 900'lü hatların '0 212' alan koduyla başlamasına rağmen, bu hattın kendilerine ait olmadığını, söylüyor.

Vodafone RCS nedir?

Vodafone, Zengin İletişim Servisleri (Rich Communications Services-RCS) platformunu Türkiye'de kullanan ilk ve tek operatör olduğunu açıkladı. ... Vodafone'un Türkiye'deki abonelerine de sunduğu 4.5G uygulamaları Vodafone Call+ ve Vodafone Message+, Android ve iOS uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

900 lü hatların dakikası kaç lira?

900'LÜ HATLAR PARALI MI: 900'lü hatlar ise tam bir yıkım. 900'den sonra başlayan 7 haneli numaranın ilk rakamı, ücreti belirliyor. 900'lü hatların en ucuzunun dakikası 2.1 lira iken, en pahalısı 5.4 lira. Bu hatlarda 5 dakika konuştuğunuzda faturaya 27.50 lira yansıtılıyor.

+900 Nerenin numarası?

900 Telefon Alan Kodu: Türk Telekom sabit telefonların şehilere göre ayrıldığı alan kodlarından 900 alan kodunuzun bağlı bulunduğu MESAJ SERVİSLERİ iline aittir.

RCS özelliği nedir?

RCS, bir başka deyişle SMS ve MMS teknolojisinin bir hibrit modeli. ... RCS, SMS'ten farklı olarak hücresel bağlantı yerine veri bağlantınızı, yani internet erişiminizi kullanacak. Tıpkı WhatsApp, iMessage ve Google Chat'te olduğu gibi kullanıcılar, RCS ile masaüstüne QR kod okutarak bağlanabilecekler.

900 lü telefonlar nedir?

Kamuoyunda 'Seks Hatları' olarak bilinen 900' hatlar nedeniyle Türk Telekom'un yaklaşık 2.5 trilyon lira zarara girdiği öne sürüldü. ... Ancak, zamanla durum değişti ve bu hatlara daha çok sapıklar, seks tacirleri ve fantazi arayan kişiler rağbet etmeye başladılar.