Ejder meyveli Smoothie nedir?

İçindekiler:

  1. Ejder meyveli Smoothie nedir?
  2. Pitaya Smoothie nasıl yapılır?
  3. Ejder içeceği nedir?
  4. Ejder meyvesi Smoothie nasıl yapılır?
  5. Ejder meyvesi tatlı mı ekşi mi?
  6. Ejderha suyu nedir?

Ejder meyveli Smoothie nedir?

Ejder meyvesi ile yapılan smoothie'ler harika bir ikramdır. Bu tropikal meyveyi muz, mango, ananas ve diğer meyvelerle karıştırarak meyve aromalarıyla dolu, lezzetli ve parlak bir püre elde edin.

Pitaya Smoothie nasıl yapılır?

Ejder Meyveli Smoothie Nasıl Yapılır?
  1. Öncelikle ejder meyvesini soyun ve güzelce temizleyin.
  2. Daha sonra ejder meyvesini büyük parçalar halinde bölün.
  3. Böğürtlen ve ahududuyu ayıklayın.
  4. Blenderin içerisine ejder meyvesi, böğürtlen, ahududu, limon suyu, süt, çilekli yoğurt ve chia tohumunu alın.
Daha fazla öğe...

Ejder içeceği nedir?

Ejder suyu olarak tarif edilen içecek, ejder meyvesinden yapılıyor. Ejder meyvesi, bilimsel anlamda Hylocereus cinsi çeşitli kaktüs türlerinin tatlı pitaya olarak adlandırılan meyvesidir. En önemlisi ve yaygın olanı da Hylocereus cinsinden olanlardır.

Ejder meyvesi Smoothie nasıl yapılır?

Blenderin içerisine ejder meyvesi, böğürtlen, ahududu, limon suyu, süt, çilekli yoğurt ve chia tohumunu alın. Karışım berrak bir kıvama gelinceye kadar çektirin. Hazırladığınız karışımı buzdolabında 1 saat dinlendirin. Ardından karışımı bardağa alın ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis edin.

Ejder meyvesi tatlı mı ekşi mi?

Ejder meyvesi pitaya olarak da bilinmektedir. Bazı ülkelerde ise bu meyve çilek armudu olarak adlandırılır. Ejder meyvesi Güney Amerika'da en fazla yetişen meyveler arasında yer alır. Oldukça ekşi ve ferahlatıcı bir tadı vardır.

Ejderha suyu nedir?

Sarı ejder meyvesi olarak da adlandırılır. Ejder suyu da ejder meyvesinden elde edilen bir içecektir. Ejder meyvesinin içinin dokusu bir kivi gibidir. Meyvenin etli kısmı ayrıca şarap yapımında kullanılırken, yapraklarından bitki çayı yapılmaktadır.