Iphone de engellenince mesaj gelir mi?

İçindekiler:

  1. Iphone de engellenince mesaj gelir mi?
  2. SMS engelleme nedir?
  3. Mesaj engelleme var mı?
  4. SMS mesajı nasıl engellenir?
  5. iPhone engellenen mesajlar nereye gidiyor?

Iphone de engellenince mesaj gelir mi?

Bir telefon numarasını veya kişiyi engellerseniz bu kişiler yine de size sesli mesaj bırakabilir, ancak bildirim almazsınız. ... Ayrıca, engellenen kişi aramanın veya mesajın engellendiğine ilişkin bir bildirim almaz. Mail uygulamasından bir e-posta adresini engellediğinizde bu e-posta adresi, çöp sepeti klasörüne gider.

SMS engelleme nedir?

İstemediğiniz markalardan gelen tanıtım mesajlarını engellemek için SMSENGELLE marka ismini yazıp (Örnek: SMSENGELLE ABC) yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz. Engellediğiniz marka/firmadan tekrar mesaj almaya başlamak için SIL SMSENGELLE marka ismini yazıp (Örnek: SIL SMSENGELLE ABC) yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz.

Mesaj engelleme var mı?

Android cep telefonlarında ilk önce mesajlar sekmesine gitmeniz gerekiyor. ... Daha sonra mesajları engelle kısmını göreceksiniz. Bu sekmeye de tıkladığınızda SMS gönderen numara veya numaraları elle veya gelen mesajlar kutusundan girerek engellemeniz mümkün oluyor.

SMS mesajı nasıl engellenir?

Mesajlar uygulamasında bulunuyorsanız yazışmayı açın ve daha sonra kişi adına veya telefon numarasına dokunun. Bilgi ekranının alt bölümüne kaydırın ve engelle bölümüne dokunun. Ayarlar menüsüne giriş yaptıktan sonra Mesajlar'a gidin. Daha sonra tek dokunuşla bilinmeyenleri filtrele seçeneğini aktif hale getirin.

iPhone engellenen mesajlar nereye gidiyor?

Engellenmiş kişilerin ve telefon numaralarının listesini görüntülemek ve yönetmek için Ayarlar > Mesajlar > Engellenen Kişiler bölümüne gidin. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda telefon numaralarını, kişileri ve e-postaları engelleme adlı Apple Destek makalesine bakın.