Bosch Servis ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bosch Servis ücreti ne kadar?
  2. Bosch müşteri hizmetleri kaça kadar açık?
  3. Z numarası nedir?
  4. Servis kaydı nedir?
  5. Bosch Servis kaydı nasıl yapılır?
  6. Yetkili servis nasıl bulunur?
  7. Bosch çamaşır makinesi kaç yıl garantili?
  8. Bosch garanti uzatma nasıl yapılır?
  9. Bosch kime ait?
  10. 4 Ne numarası?
  11. Serbis sistemi nedir?

Bosch Servis ücreti ne kadar?

Bosch Yetkili Servisi ücret olarak müşterilerden 50,00₺ ücret talep etmektedir, Firmamız bu bedelden yaklaşık  indirimli fiyat talep etmektedir. Buna bağlı olarak 2019 yılı genelinde talep ettiğimiz ücret 40,00₺ dir.

Bosch müşteri hizmetleri kaça kadar açık?

Türkiye'nin her yerinden, 7 / 24 Bosch Çağrı Merkezi'ni arayabilir, beklemeden, yorulmadan profesyonel Yetkili Servis hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Z numarası nedir?

Kimyasal elementlerin atom numarası (sembolü Z), o elementin her atomunun çekirdeğinde bulunan proton sayısıdır. Atomda bulunan proton sayısı elementin kimyasal karakteri hakkında da bilgi verir.

Servis kaydı nedir?

Servis kaydı ile hangi teknisyenin ilgilendiğini ve cihazın servise girişinden bu yana geçen süreyi görüntüleyebilirsiniz. ... Bir servis kaydının üzerinde hangi servis, yönetici ve teknisyenin, hangi tarih ve İP adresiyle işlem yaptığını gösteren detaylar silinemez bir şekilde kayıt altına alınmaktadır.

Bosch Servis kaydı nasıl yapılır?

Size en yakın Bosch yetkili servisini bulun Uzman yetkili servis randevusu için 4 no'lu Bosch Çağrı merkezini arayabilir veya online servis kaydı oluşturabilirsiniz.

Yetkili servis nasıl bulunur?

Vatandaşların kullanımına açılan www.servis.gov.tr adresli internet sitesinin “yetkili servis sorgulama” bölümünde üretici/ithalatçı veya marka bilgileri girilerek ürün bazında servis araması yapılabilmekte, servisler illere ve ilçelere göre aranabilmektedir.

Bosch çamaşır makinesi kaç yıl garantili?

Bosch Ev Aletleri, satın alma tarihinden itibaren 3 yıla kadar üretici garantisi altındadır.

Bosch garanti uzatma nasıl yapılır?

Bosch garanti uzatma işlemi tamamen ücretsiz olup, ürünü satın aldıktan sonra 14 gün içinde kayıt işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Aksi takdirde tekrar kayıt yapmanız mümkün değildir. İşlemlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 80 10 numaralı Bosch İletişim Merkezini arayabilirsiniz.

Bosch kime ait?

Stuttgart, Almanya Bosch/Kurulduğu yer

4 Ne numarası?

Türkiye'nin her yerinden haftanın 7 günü 24 saat 444 77 66 Profilo Çağrı Merkezi'ni arayarak ulaşabildiğiniz Profilo Yetkili Servisleri, yaygın servis ağıyla ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızdadır.

Serbis sistemi nedir?

Ticaret Bakanlığının “Servis Bilgi Sistemi Projesi (SERBİS)” kapsamında, üretici ve ithalatçıların tüketicilere satış sonrası hizmet sundukları yetkili servis istasyonlarına ilişkin bilgilere doğru ve kolay bir şekilde erişim sağlanmasını temin etmek amacıyla hazırlanmıştır.