Kale kilitlerinin sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Kale kilitlerinin sahibi kim?
  2. 3 S kale kimin?
  3. 3s Kale Holding kimin?
  4. 3S Kale Topkapı projesi nerede?
  5. Kale Kilit nerenin malı?

Kale kilitlerinin sahibi kim?

Sadık Özgür Kale Kilit markasını KALİTE, GÜVEN ve GARANTİ ilkeleri üzerine inşa etti ve bu vizyonla alanında Türkiye'nin lider markasının temellerini attı. Sadık Özgür'ün tek başına yazmaya başladığı bu başarı hikâyesini, bugün dev bir ekip bu üç ilkeden asla ödün vermeden hep birlikte geleceğe taşıyor.

3 S kale kimin?

Bir Kale Endüstri Holding iştiraki olan 3S Kale, Kale Markası gücü ve güvenini gayrimenkul sektörüne de taşıdı. Kale Endüstri Holding'in tarihçesi 1953 yılına uzanmaktadır. 1953 yılında Sn. Sadık Özgür Kale Kilit'i kurmuştur.

3s Kale Holding kimin?

Şirketimizin Onursal Başkanı da olan babamız Sadık Özgür, kız kardeşlerim Sefa Çizer ve Sedakat Özgür ile birlikte iş hayatına katılmamızda bizi büyük teşvik etti ve iş hayatının içinde bizleri eğitti. İlk olarak, 1990 yılında yeni kurulan bir marka olan Kale Çelik Kapı'nın satış pazarlama bölümünü üstlendim.

3S Kale Topkapı projesi nerede?

Yeni projemizin lokasyonu Topkapı'da, E-5 Çevreyolunun hemen kıyısında ve bölgenin güzide yerlerinden biri. Yaklaşık 30.000 m² satılabilir alanda cadde mağazaları, ofis katları ve 228 daireden oluşacak projedeki ciro hedefimiz 300 milyon TL düzeyinde.

Kale Kilit nerenin malı?

Avrupa'nın en büyük entegre kilit üretim tesisine sahip olan Kale Kilit, Çerkezköy'deki bu yeni fabrikasında, sadece Türkiye'de değil uluslararası arenada da üretim kapasitesi ve kalitesiyle adından söz ettiriyor.