Samsung garantisi nasıl?

İçindekiler:

  1. Samsung garantisi nasıl?
  2. TV kumandası Garantiye girer mi?
  3. Samsung cep telefonu şarj aleti garanti kapsamında mı?
  4. Telefon şarj soketi tamiri ne kadar?
  5. Garantisi olan telefon iade edilir mi?
  6. Cep telefonu tamir süresi kaç gündür?
  7. Samsung cam kırılması Garantiye girer mi?

Samsung garantisi nasıl?

Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın. ...

TV kumandası Garantiye girer mi?

Kesinlikle girer. Kullanıcı hatası değil. Çalışması gerekirken çalışmıyor garanti süresi içinde bozuluyor.

Samsung cep telefonu şarj aleti garanti kapsamında mı?

Şarj aletinde kırık ya da çizik gibi durumlar mevcutsa değişim ya da tamir işlemleri garanti kapsamına girmemektedir. Fakat henüz yeni alınmış bir Samsung cihazın şarj soketinde bozulma durumu mevcutsa o zaman garanti süreci işleyebilir.

Telefon şarj soketi tamiri ne kadar?

Şarj soketi bozulan her cep telefonu kullanıcısı gibi sizlerin de aklına gelen ilk soru şarj soketim bozul ve telefonum şarj almıyor acaba değişim fiyatı nedir sorusudur. Şarj soketi değişim fiyatları genel olarak 50 TL ile 150 TL arasında farklılık göstermektedir.

Garantisi olan telefon iade edilir mi?

Garanti kapsamında olan bir ürünün kanuna uygun bir şekilde olduğu taktirde iade edilmesine dair herhangi bir engel bulunmuyor.

Cep telefonu tamir süresi kaç gündür?

3- Tamir süresi ne kadar? Yetkili teknik servisler kendilerine verilen malın tamirini azami tamir süresinde tamamlamak zorunda. Bu süre de kanunda 20 işgünü olarak belirlenmiş.

Samsung cam kırılması Garantiye girer mi?

Cep telefonu üreticileri, ön cam, ekran ve dokunmatik alanda meydana gelen çatlama ve kırılma gibi tüm zararları tamamen kullanıcı hatası kapsamında görüyor. Dolayısıyla kırılan ya da çatlayan ekranları garanti kapsamında değiştirmiyorlar.