Kartal'dan Adalar kac dk?

İçindekiler:

  1. Kartal'dan Adalar kac dk?
  2. Kartal'dan Heybeli adaya vapur var mı?
  3. Kartaldan adalara nasıl gidilir?
  4. Kartal Adalar iskelesi hangi durak?
  5. Kartal Büyükada kaç TL?
  6. Kartal Büyükada ne kadar?
  7. Büyükadadan heybeliadaya nasıl gidilir?
  8. Kartaldan adalara gidilir mi?
  9. Istanbul heybeliadaya nasıl gidilir?

Kartal'dan Adalar kac dk?

KARTAL - BÜYÜKADA - HEYBELIADA (Prenstur) Ek bilgi: KARTAL - BÜYÜKADA - HEYBELIADA hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 35 dakika.

Kartal'dan Heybeli adaya vapur var mı?

Prens Tur'a ait vapurlarla Kartal'dan Büyükada ve Heybeliada'ya ulaşım sağlanmaktadır. Kartal'dan kalkan Prens Tur vapurlarının kalkış ve varış saatlerini inceleyebilirsiniz. ... Kartal'dan Adalar'a vapur bilet fiyatları gişeden alınan biletler için 14 TL'dir, ayrıca İstanbulkart geçerlidir.

Kartaldan adalara nasıl gidilir?

Kartal merkezden gitmek
  1. Kartal sahilindeki Adalar iskelesinden Prenstur'a ait vapurlara binin.
  2. Kartal-Adalar iskelesi gişelerinden 14 TL'ye bilet alarak veya İstanbulkart kullanarak vapura binebilirsiniz.
  3. Kartal-Adalar iskelesinde Büyükada vapuru, Büyükada'da bulunan Kartal iskelesine gitmektedir.
Daha fazla öğe...

Kartal Adalar iskelesi hangi durak?

Kartal Sahil durak, Kartal içindeki Kartal Adalar-İskelesi konumuna en yakındır.

Kartal Büyükada kaç TL?

Kartal'dan Büyükada ve Heybeliada'ya sefer düzenleyen Prenstur firması yolcu taşımacılığını 6 yaş üzeri kişi başı 14 TL olarak belirlenirken, seferlerde akbil kullanılabiliyor. Akbil ile geçişler kişi başı 10 TL olarak ücretlendiriliyor.

Kartal Büyükada ne kadar?

Yaz-kış Adalar'a her gün Kartal'dan Adalar'a sefer düzenleyen firma, yolcu taşıma ücretini kişi başı 7 TL olarak belirledi. Prenstur'un adalar seferlerinde, 6 yaş ve üzeri yolcular ücrete tabi olurken, geçiş turnikelerinde AKBİL kullanımı da başladı. İstanbul Kart ile Kartal-Adalar arası 5.20 TL olarak ücretlendirildi.

Büyükadadan heybeliadaya nasıl gidilir?

Prenstur Tekneleri Prenstur deniz motorları Kartal-Büyükada-Heybeliada arasında her gün ring seferler yapıyor. Kartal'dan Büyükada yaklaşık 25-30 dakika, Heybeliada ise 30-35 dakika sürüyor. Güncel sefer ve saatleri prenstur.net adresinden görebilirsiniz.

Kartaldan adalara gidilir mi?

Ulaşım alanında adalara herhangi bir karayolu bulunmuyor. Bu nedenle denizyolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Bölge içerisinde ise akülü motorlar ve bisikletler kullanılmaktadır.

Istanbul heybeliadaya nasıl gidilir?

Heybeliada'ya Kadıköy, Bostancı, Eminönü ve Kabataş'tan kalkan vapurlarla ulaşılmaktadır. Aynı zamanda Bostancı İskelesi'nden hareket eden motorlarla da Heybeliada'ya gitmek mümkündür. Tarifeler yıl içinde mevsimlere göre değişiklik göstermekte olup, hafta sonlarında sefer sayısı artırılmaktadır.