Çayyolu semt pazarı hangi gün?

İçindekiler:

  1. Çayyolu semt pazarı hangi gün?
  2. Aydın pazarı hangi gün?
  3. Reşadiye pazarı hangi gün?
  4. Aydın Incirliova pazarı ne zaman?
  5. Ayrancı antika pazarı ne zaman kuruluyor?
  6. Davutlar pazarı hangi gün?

Çayyolu semt pazarı hangi gün?

-Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında kurulacak pazarlarda sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek, (özellikle köylülerimizin ürünleri olmak üzere), temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta vb. ürünlerin satışına ise izin verilmeyecek.

Aydın pazarı hangi gün?

Çine'de her hafta Perşembe günleri kurulan semt pazarı, sokağa çıkma yasağından dolayı bu hafta Çarşamba günü kurulacak. Tüm dünyada görülen koronavirüs karşı alınan tedbirler kapsamında 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde 31 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Reşadiye pazarı hangi gün?

O günden günümüze kadar ilkbahardan itibaren ilk kar düşene kadar her cuma günü bu yaylada geleneksel yayla pazarı kurulmaktadır. Tokat, Ordu, Samsun, Giresun, Sivas illerine bağlı bölgedeki ilçe insanları ürünlerini bu pazarda satmakta ve ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Aydın Incirliova pazarı ne zaman?

İncirliova Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Hafta sonları uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Cumhuriyet ve Acarlar Mahallelerimizde Pazar günü kurulan semt pazarları Pazartesi günü kurulacaktır.

Ayrancı antika pazarı ne zaman kuruluyor?

Ankara'nın Ayrancı semtinde her ayın ilk pazar günü kurulan antika pazarı Türkiye'nin en önemli ikinci el antika, sanat pazarı olma özelliğine sahip.

Davutlar pazarı hangi gün?

Kuşadası belediyesi yaptığı paylaşımda, ''Sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle; Bu haftadan itibaren Davutlar Mahallesi'nde pazar günü kurulan pazarımız perşembe günleri, Ege Mahallesi'nde kurulan pazarımız ise çarşamba günleri kurulacaktır.'' ifadelerine yer verdi.