Ozonlu jel ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ozonlu jel ne işe yarar?
  2. Ozon krem ne işe yarar?
  3. Ozon jel kapsül ne işe yarar?
  4. Saf ozon maskesi ne işe yarar?
  5. Ozon yağı kremi nasıl kullanılır?
  6. Centozone kapsül ne işe yarar?

Ozonlu jel ne işe yarar?

Laktik asit ve toksinlerin derideki gözeneklerden atılmasını sağlar. Bunlar dışında ozon yağının diğer faydaları ve kullanım şekilleri: Cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur. Ciltteki yaraların iyileşmesini hızlandırır. Akne tedavisinde kullanılır.

Ozon krem ne işe yarar?

Cilt onarıcı ozon krem özellikleri : Hiçbir katkı maddesi, kimyasal, koruyucu ya da kıvam arttırıcı içermez. Tamamen doğaldır, içeriği saf zeytinyağı ve ozondan oluşur. Sorunlu bölgeye uygulandığında içeriğinde bulunan yüksek miktardaki oksijen sayesinde hücrelerin hızla yenilenmesine ve onarılmasına yardımcı olur.

Ozon jel kapsül ne işe yarar?

Vücut metabolizmasını düzenlemek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanılan tamamen doğal, destekleyici bir üründür. Düzenli kullanımda kandaki oksijen miktarını artırır, tansiyonu düzenler, bağışıklık sistemini güçlendirir, zindelik verir, kabızlığı giderir. Sigaranın olumsuz etkilerini azaltır.

Saf ozon maskesi ne işe yarar?

Cildin nemlenmesini, parlamasını ,beslenmesini ve ışıltı kazanmasını istiyorsanız bu maske tam size göre. İçeriğindeki ozonla cildimiz oksijen bombardımanına tutulur. Yaşlılığa bağlı kırışıklıklarda ve kaz ayaklarında ,g��z altı torbalarında ozon maskesi etkili bir yöntemdir .

Ozon yağı kremi nasıl kullanılır?

Ozon yağını sürerken parmak uçlarınız ile masaj yaparak cildinize sürmeye çalışın. Bu şekilde yağ, kan dolaşımınız hızlandırır ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

Centozone kapsül ne işe yarar?

FAYDALARI : · * Bağışıklık sistemini güçlendirmeye, · * Damarsal yapıyı düzenlemeye, · * Cinsel işlev bozuklukları, · * Menopoz sıkıntıları, · * Halsizlik, · * Kronik yorgunluk, · * Kanserden koruma, · * Midemizdeki mikrop helicobacter pylori yok etmeye, · * Zayıflamaya, · * Uyku bozukluklarına yardımcı olur, · * ...