Ikinci el iskele fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ikinci el iskele fiyatları ne kadar?
  2. İskele kirası ne kadar?
  3. Teleskop direğin tanesi kaç para?
  4. 1 ayak iskele kaç m2?
  5. Teleskopik direk nedir?
  6. Flanşli iskele ne demek?
  7. Teleskopik direk ne kadar yük taşır?
  8. Dış cephe iş iskelesi nasıl hesaplanır?
  9. Teleskopik direk m2 kaç adet?
  10. Inşaat demir direk kaç kg?
  11. Kamalı Flanşlı iskele nedir?
  12. Güvenli iskele nedir?
  13. İskele metrajı nasıl alınır?
  14. İskele nedir çeşitleri nelerdir?
  15. Teleskopik inşaat direk kaç kilo?
  16. Teleskopik dikme direk nedir?
  17. Teleskopik direk kac kg?

Ikinci el iskele fiyatları ne kadar?

"Taşıma & İstifleme > İskele & Kalıp Sistemleri"
İlan BaşlığıFiyatİlan Tarihi
İzmir'de 2000 yüz elli MK ikinci el iskele220.000 TL
SATILIK OTOMATİK İSKELE DENLİFT29.000 TL
KALAS VE MERDİVEN250 TL
4mt lik teleskopik direk90 TL
18 satır daha

İskele kirası ne kadar?

İskele kiralama tercihinde bulunan müşterilerimiz projelerinin durumuna, planlanan kullanım süresi gibi değişkenlere bağlı olarak 2 ila 4 TL/m2 birim fiyatlar arasında güvenlikli iskele kiralama yoluna gidebilmektedir.

Teleskop direğin tanesi kaç para?

TELESKOBİK DEMİR DİREK 3,5 METRE 33 TL. TELESKOBİK DEMİR DİREK 3,5 METRE 35 TL Her boy ölçü direk ve inşaat malzemesi bulunur lütfen iletişime geçiniz.

1 ayak iskele kaç m2?

Cephe Yüksekliği ve Cephe genişliğine göre ortalama olarak gereken iskele hesaplamasını yapabilir yada daha kesin sonuç için bizimle iletişime geçebilirsiniz. NOT: Bir ayak 5 m2 olarak hesaplanmaktadır.

Teleskopik direk nedir?

Teleskopik direk; inşaat işlerinde geniş kullanım alanı olan, taşıma kapasitesinin yüksek olması ve maliyetlerinin düşük olması sebebiyle tercih edilen bir üründür. İmalat sonrası teleskopik direkler ince ayarlamaları yapabileceğiniz, döşeme yüklerini rahatlıkla taşıyan bir inşaat birimi haline gelmektedir.

Flanşli iskele ne demek?

Flanşlı Örümcek İskele değişik yüksekliklerdeki döşemelerde kullanılan iskele sistemidir. Elemanları değişik boylardaki dikey ve yatay elemanlardan oluşur. ... Piyasada flanşlı iskele, örümcek iskele ve kamalı iskele, mobil iskele olarak da isimlendirilir.

Teleskopik direk ne kadar yük taşır?

Teleskobik Ayarlanabilir Dikme Sistemi, 22 kN/dikme yük taşıma kapasitesine sahiptir. Tabiiye betonu altında taşıyıcı olarak kullanılan bu sistem kolay kurulur ve pratiktir. Kısa kat açıklıkları, dağınık kolon ve perde yerleşimlerinin bulunduğu projelerde kullanımı idealdir.

Dış cephe iş iskelesi nasıl hesaplanır?

İskelenin yapıldığı yüzeyin, üst kotu yükseklik, tabandaki uzunluğu ise genişlik olarak alınır ve genişlik ile yüksekliğin çarpımı sonucu iş iskelesi alanı olarak hesaplanır.

Teleskopik direk m2 kaç adet?

Kalıp altı iskele sistemlerinde yük taşımak için kullanılır. 10 m2/Ton mukavemete sahiptir. Özel ölçülerde imal edilebilir.

Inşaat demir direk kaç kg?

11,71 Kg.

Kamalı Flanşlı iskele nedir?

Kamalı-Flanşlı İskele sistemi; her türlü cephe çalışmalarında, sanat yapılarında, sanayi tesislerinde, asansör kuyularında, gemi yapım ve onarım işlerinde kullanılabilen çok amaçlı iş iskelesidir.

Güvenli iskele nedir?

Güvenlikli iskeleyi bina ve diğer yapılarda inşaat, bakım, onarım ve yıkım işlerinde kullanılan güvenli bir çalışma ortamı ve bu ortama erişimi sağlayan geçici inşaat yapısı olarak tanımlayabiliriz.

İskele metrajı nasıl alınır?

İskelenin yapıldığı yüzeyin, üst kotu yükseklik, tabandaki uzunluğu ise genişlik olarak alınır ve genişlik ile yüksekliğin çarpımı sonucu iş iskelesi alanı olarak hesaplanır.

İskele nedir çeşitleri nelerdir?

Dış cephe iskelelerinin 3 çeşidi bulunur; modüler iskele, kamalı flanşlı iskele ve güvenlikli H tipi iskele.

Teleskopik inşaat direk kaç kilo?

11,71 Kg.

Teleskopik dikme direk nedir?

Teleskopik Dikme, Kiriş ve döşeme kalıbında, kalıp desteği olarak kullanılan, kurulması, sökülmesi ve taşınması kolay olan, istenildiği yüksekliğe göre kolayca ayarlanılabilen taşıyıcı elemandır. Bu elemanlar genellikle demirden yapılır ve dayanıklıdır. Dört Yollu, Uzun U, Standart U, Düz olmak üzere çeşitleri bulunur.

Teleskopik direk kac kg?

13,60 Kg.