Emlak Danışmanlığı Kursu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Emlak Danışmanlığı Kursu nasıl alınır?
  2. Emlakçılık sertifikası ne kadar sürede alınır?
  3. Emlakçı belgesi nasıl alinir?
  4. Emlakçı belgesi kimler alabilir?

Emlak Danışmanlığı Kursu nasıl alınır?

Sorumlu Emlak danışmanı Mesleki Yeterlilik Belgesi alabilmek için, MYK tarafından yetkilendirilen kuruluşlara başvuruda bulunmak gerekir. MYK kurumu tarafından yetkilendirilen SC Belgelendirme kuruluşuna, online olarak başvurarak, mesleki yeterlilik belgesini kolaylıkla alabilirsiniz.

Emlakçılık sertifikası ne kadar sürede alınır?

Emlakçılık yetki belgesi alabilmeniz için taşınmaz ticareti hakkında yönetmelik gereğince Milli Eğitim Bakanlığı, üniversiteler veya Milli Eğitim Bakanlığınca yetkilendirilen kurum ve kuruluşlarca taşınmaz ticareti konusunda verilen en az yüz saatlik eğitimde başarılı olup emlakçılık sertifikasına sahip olması gerekir.

Emlakçı belgesi nasıl alinir?

Emlakçılık belgesi nasıl alınır?: Emlakçılık belgesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, mesleki uzaktan eğitim programına katılım sağlayan ve başarılı olan kişilere veriliyor. Kursta başarılı başarı gösterenlere belge veriliyor...

Emlakçı belgesi kimler alabilir?

Mesleki Yeterlilik Belgelerinden biri olan Emlak Yeterlilik Belgesi, emlak danışmanı olmak isteyen her ilkokul mezunu olan ve tecrübeli olan her kişi bu belgeye sahip olabilmektedir. ... Emlak Yeterlilik Belgesine sahip olabilmek için en az 16 yaşını doldurmuş olma şartı dışında başka şart aranmamaktadır.