Turkcell nasıl hediye kazanılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell nasıl hediye kazanılır?
  2. Turkcell Sarı puan ile ne alabilirim?
  3. Turkcell kredi notumu nasıl öğrenirim?
  4. Turkcell Sarı nokta nasıl yapılır?

Turkcell nasıl hediye kazanılır?

Yeni hat alan yada hattınız Turkcell'e taşıyan tüm abonelerin katılabileceği HOŞGELDİN 5GB kampanyasına katılmak HOSGELDİN5GB yazarak ücretsiz olarak 2222'e SMS göndermeniz yeterlidir. Talebiniz alındıktan sonra Hoş Geldin 5 GB bedava internet ile beraber 500 dakika, 100 SMS Bip'de geçerli 1 GB daha yüklenecektir.

Turkcell Sarı puan ile ne alabilirim?

Toplanan SarıPuanlarla İnternet paketlerinden Sinema Biletine, SMS paketlerinden Turcell Mağaza Hediye Çekine kadar bir çok hediyeden birini seçebilirsiniz. Turkcell'lilere BP'de 25 TL Yakıt Hediye! Siz de hemen SARI KUTU yazp 2222'ye gönderin, Sarı Puanlarınızı biriktirmeye başlayın!

Turkcell kredi notumu nasıl öğrenirim?

Turkcell findeks kredi notu servisi ücretli bir servistir. Kredi notunuzu öğrenmek için TCKN boşluk DOĞUM YILInızı yazıp 1122'ye gönderebilirsiniz. (Ör: 12345678912 1982) Kredi notunuzu öğrenmenin bedeli 14 TL'dir.

Turkcell Sarı nokta nasıl yapılır?

Kampanyaya BiP Keşfet altında Sürpriz Nokta kanalı üzerinden katılım sağlanacaktır. Aboneler bu kanalı takip ederek kampanyaya katılım sağlayabileceklerdir. Kanal takibi başlatıldıktan sonra gelecek kampanya mesajı üzerinden hediye toplamaya başlanılabilir.