Marmaris'te nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Marmaris'te nasıl gidilir?
  2. Marmaristen dalamana nasil gidilir?
  3. Marmarise hangi yoldan gidilir?
  4. Marmaristen bodruma otobüs var mı?
  5. İstanbul Muğla hangi yoldan gidilir?
  6. Datça Bodrum feribot kaç saat?
  7. Dalaman Marmaris Havaş kaç TL?
  8. Dalaman Havalimanı Marmaris Nasıl Gidilir?
  9. Dalaman Havalimanından Selimiye'ye nasıl gidilir?

Marmaris'te nasıl gidilir?

Günde ortalama 5 uçak seferi düzenlenen Marmaris seyahatleri için seyahat süresi 1 saat 15 dakikadır. Dalaman Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra havalimanındaki Havaş veya yerel servis araçlarıyla, taksiyle ya da araç kiralama ofislerinden araç kiralayarak Marmaris'e ulaşım sağlanabilmektedir.

Marmaristen dalamana nasil gidilir?

Marmaristen Dalaman Havalimanına gitmek isterseniz Muttaş Havalimanı Belediye Otobüslerini ve Havaş Havalimanı Otobüslerini kullanabilirsiniz. Yine Aynı şekilde Muğla Dalaman Havalimanından Marmarise gitmek isterseniz de Muttaş otobüslerini ve Havaş otobüslerini kullanabilirsiniz.

Marmarise hangi yoldan gidilir?

Marmaris'e aracıyla ulaşmak isteyenler İstanbul yönünde gelecekler İzmir'den sonra Aydın otobanına girerek Marmaris'e ulaşabilirler. İstanbul'dan Marmaris'e ulaşmak için İstanbul-Yalova-Balıkesir-Akhisar-Manisa-İzmir-Aydın-Muğla-Marmaris güzergâhını takip etmek gerekmektedir.

Marmaristen bodruma otobüs var mı?

Marmaris - Bodrum arası seferler düzenliyor.

İstanbul Muğla hangi yoldan gidilir?

İstanbul Muğla güzergâhını kullanan yolcuları için en kısa yol E881 üzerinden devam edip sırasıyla Bursa, Balıkesir, Akhisar, Manisa, İzmir, Aydın üzerinden devam edip Muğla'ya ulaşmaktadır. Bu güzergâh yaklaşık olarak 670 kilometre iken 8 saat sürmektedir.

Datça Bodrum feribot kaç saat?

Ülkemizin en önemli tatil merkezlerinden ikisi, Bodrum Datça arasında hergün düzenli ve karşılıklı feribot seferleri düzenlenmektedir. Karayolu ile birbirine 232 km uzaklıkta olan Bodrum Datça yolculuğu yaklaşık 3 saat 30 dakika sürmektedir. Denizden yapılan yolculuk ise 1 saat 45 dakika sürmektedir.

Dalaman Marmaris Havaş kaç TL?

Dalaman Havalimanı Marmaris Havaş Ücreti 35 TL.

Dalaman Havalimanı Marmaris Nasıl Gidilir?

Dalaman Havaalanı'ndan Marmaris'e Havaş Otobüsleri ile transfer mümkün olup Marmaris'e ulaşım yaklaşık 1,5 saat sürmekte. Marmaris'e yurtdışından gelen turistler de aynı zamanda Dalaman Havaalanı'nı tercih etmekte.

Dalaman Havalimanından Selimiye'ye nasıl gidilir?

Dalaman Havalimanından Selimiye' ya kendi imkanlarınız ile gelmek için, ilk önce Marmaris' e gelip, Marmaris' ten Selimiye' ye gideceksiniz. Dalaman Havalimanı Marmaris otogarı arasında, tüm yıl boyunca ve tüm uçuşlar için HAVAŞ ve MUTTAŞ seferler düzenliyor. Yolculuk 90 km ve 90 dakika sürüyor. Ücreti ise 35 TL.