Turkcell garanti ne demek?

İçindekiler:

  1. Turkcell garanti ne demek?
  2. Turkcell iPhone 11 kaç yıl garantili?
  3. Cep telefonu garanti süresi ne kadar?
  4. Turkcell distribütör garantili ne demek?
  5. Oppo Türkiye garantisi var mi?
  6. Turkcel pasaj guvenilir mi?
  7. iPhone 11 Türkiye garantili ne demek?

Turkcell garanti ne demek?

Turkcell.com.tr'den aldığınız cihazların (cep telefonu, tablet, VINN) garanti süresi 2 yıldır. ... Dağıtıcı firma tarafından sağlanan garanti koşulları ve prosedürü ile ilgili bilgileri, ürünle beraber gelen garanti kartında, kullanma kılavuzunda veya ürünün bilgilendirme kitapçığında bulabilirsiniz.

Turkcell iPhone 11 kaç yıl garantili?

İphone 11 64 Gb ( 2 Yıl Apple Türkiye Garantili) Aksesuarsız Kutu.

Cep telefonu garanti süresi ne kadar?

Yeni bir telefon satın aldığınızda garanti süresi, ürünün faturası ile birlikte teslim alındığı tarihten itibaren iki yıldır (24 ay). Eğer satın alınan telefon ayıplı mal olursa, değişim istediğiniz telefonun garanti süresi, değişim yaptığınız telefonun kalan garanti süresi kadar olacaktır.

Turkcell distribütör garantili ne demek?

Distribütör garantili nedir? Distribütör garantili ya da Türkiye garantili olarak satışa sunulan ürünlerin garantisi bizzat ürünün sahibi marka tarafından karşılanmaktadır. ... Örnek vermek gerekirse; distribütör garantili olarak aldığınız bir iPhone akıllı telefonun garanti sağlayıcısı Apple Türkiye'dir.

Oppo Türkiye garantisi var mi?

Garantimiz, Ürünlerin kendisine, ithalatçısına ve satıcısına karşı düzenlenen ilgili ulusal yasal hakları tamamlayacak şekilde OPPO tarafından verilmektedir. Bu nedenle garanti, yürürlükte olan yasalardaki hakları etkilemez yada değiştirmez.

Turkcel pasaj guvenilir mi?

Turkcell Pasaj Satıcıdan alınan ürünler orijinal midir? Satışa sunulan ürünlerin tamamı %100 orijinaldir. Taklit edilmiş, yasal olmayan yollarla üretilmiş, imal edilmiş sahte ürünlerin Turkcell Pasaj'da satışı yasaktır.

iPhone 11 Türkiye garantili ne demek?

Apple Türkiye ya da distribütör garantili iPhone demek, firmanın resmi olarak Türkiye'de sattığı ürününe resmi olarak destek verdiği ürün anlamına gelir. ... Apple Türkiye garantili ya da distribütör garantili iPhone'lar, olası bir arıza durumunda kullanıcılara en az sorun yaratan, en güvenilir cihazlardır.