MEB başarı belgesi kimlere verilir?

İçindekiler:

  1. MEB başarı belgesi kimlere verilir?
  2. eTwinning Kalite Etiketi kaç puan?
  3. eTwinning hizmet puanı kaldırıldı mı?
  4. Tezsiz yüksek lisansa puan veriliyor mu?
  5. Hizmet puanı ne demek?
  6. Pansiyon nöbeti kaç puan?
  7. Okul hizmet puanı ne demek?
  8. 1 hizmet bölgesi ne demek?
  9. Sağlık personeli hizmet puanı nasıl hesaplanır?
  10. Memur hizmet puanı nedir?
  11. Sağlık Bakanlığı Bölge Hizmet Grupları ne demek?
  12. Paramedik doğu görevi var mı?
  13. Tıp zorunlu hizmet kaç yıl?

MEB başarı belgesi kimlere verilir?

Madde 9- (1) Üstün Başarı Belgesi, merkez ve yurtdışı teşkilatı personeline Bakan, il sınırları içinde görevli personele Vali, ilçe sınırları içinde görevli personele Kaymakam tarafından verilir.

eTwinning Kalite Etiketi kaç puan?

Kalite etiketi değerlendirme sürecinde 6 kriter bulunmaktadır ve her kritere en fazla 5 puan verilmektedir. 7. Projedeki kuruculara 6 kritere ek olarak +5 puan verilecektir.

eTwinning hizmet puanı kaldırıldı mı?

DANIŞTAY'DAN HİZMET PUANI DÜZENLEMESİNE DURDURMA KARARI. MEB tarafından tarihinde hizmet puanlarına yönelik düzenleme yapılmıştı. eTwining, marka, patent gibi kriterlere de ek puan verilmesi düzenlemede yer almıştı.

Tezsiz yüksek lisansa puan veriliyor mu?

Tezsiz yüksek lisansın hangi alanda yapıldığının da önemi yoktur çünkü yönetmelik ayrım yapmamıştır. Oysa ki; Formasyon için yapılan Ortaöğretim alan öğretmenliği tezsiz yüksek lisansa yönetmelik gereği puan verilmemektedir.

Hizmet puanı ne demek?

Hizmet puanı okul bazında öğretmenlere çalıştıkları her bir süre için verilen puanlardır. Öğretmen, yer değiştirmeye tabi olduğunda ya da isteğe bağlı değiştirmeye başvurduğunda, norm içinde olma ya da fazlası tespitinde hizmet puanı esas alınır.

Pansiyon nöbeti kaç puan?

1 nöbet de tutsanız 8 nöbet de tutsanız erkekler için 1, bayanlar için 2 puan verilir.

Okul hizmet puanı ne demek?

(2) Hizmet puanı, hizmet alanları bakımından bu Yönetmelikte belirlenen puanlardan görev yapılan hizmet alanı için öngörülen puanın o hizmet alanındaki çalışma süresi ile çarpımı sonucu elde edilir.

1 hizmet bölgesi ne demek?

Hizmet alanı: Ülke genelindeki il ve ilçelerin ekonomik ve sosyal yönden gelişmişlik düzeyi, ulaşım şartları ile hizmet gereklerinin karşılanması yönünden benzerliklerine göre buralardaki eğitim kurumlarının gruplandırılmasıyla oluşturulan alanları ifade eder.

Sağlık personeli hizmet puanı nasıl hesaplanır?

Sağlık hizmetleri sınıfından bir unvanda veya araştırma görevlisi, Daire Başkanı, İl Sağlık Müdürü, her türlü Müdürü ve bunların yardımcısı unvanlarında fiilen çalışılan her yer ve yıl için İlçelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralamasında bulunulan sıra numarası 1000 rakamıyla toplanarak ilçe sıralaması puanına ...

Memur hizmet puanı nedir?

hizmet puanı verilir. ... Zorunlu hizmet alanları için öngörülen azami çalışma sürelerinin üzerinde görev yapanlara ilk yıl için %25, ikinci yıl için %50, üçüncü ve sonraki yıllar için %100 artırılarak belirlenir.

Sağlık Bakanlığı Bölge Hizmet Grupları ne demek?

Hizmet grupları (1) PDC doluluk oranına göre iller, her unvan ve branşta en yüksekten en düşüğe doğru A, B, C ve D olarak dört hizmet grubuna ayrılır. Doluluk oranı en yüksek ilk 20 il A, ikinci 20 il B, üçüncü 20 il C ve diğer iller ise D hizmet grubu olarak belirlenir.

Paramedik doğu görevi var mı?

Genelde 4 günde 1 nöbet denk geliyor. 2- Doğu görevi diye bir olay yok. Atandığın yerde istersen çakılı kalırsın, istersen daha sonra hizmet puanına göre tayin istersin.

Tıp zorunlu hizmet kaç yıl?

Mecburi hizmet (Yasal ifadesiyle Devlet hizmeti yükümlülüğü), 5371 sayılı Kanun ile Sağlık Hizmetleri Temel Kanununa eklenen hükümler uyarınca, tarihinden sonra mezun olan, uzmanlığını tamamlayan ya da yan dal uzmanlığını tamamlayan tabiplerin, Sağlık Bakanlığı tarafından atandıkları yere göre değişen 300 ...