Faturalarımı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Faturalarımı nasıl öğrenebilirim?
  2. Digiturk fatura ödeme Nasıl Yapılır?
  3. Turkcell faturalarımı nasıl öğrenebilirim?
  4. Digiturk Borcum ne kadar?
  5. Digitürk tek maç satın alma ne kadar?
  6. Digitürk Fatura ödendikten sonra ne zaman açılır?
  7. Paycell Elektrik faturası nasıl ödenir?

Faturalarımı nasıl öğrenebilirim?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Digiturk fatura ödeme Nasıl Yapılır?

Digiturk Müşteri Hizmetleri:Dilediğiniz zaman 0212 473 73 73 numaralı Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak sesli yanıt sistemimizin yardımıyla kredi kartı fatura ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Turkcell faturalarımı nasıl öğrenebilirim?

Faturalı
  1. Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz.
  2. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Digiturk Borcum ne kadar?

Online İşlem Merkezi: Kişisel şifreniz ile giriş yaparak, Fatura menüsündeki “Fatura Detayları” sekmesinden öğrenebilirsiniz. Online İşlemler'e giriş yapmak için tıklayınız. SMS: Son dönem fatura tutarınızı öğrenmek için FATURA yazıp 3555'e gönderebilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alma ne kadar?

Digitürk tek maç satın alma fiyatı 2021 4 büyük takım için 30 TL olarak belirlendi.

Digitürk Fatura ödendikten sonra ne zaman açılır?

3 tane ödenmemiş faturanız bulunuyorsa Digitürk yayınınız kesilir ve kanalları izleyemezsiniz. Faturalarınızı ödedikten sonra 24 saat içerisinde yayınız tekrardan açılır.

Paycell Elektrik faturası nasıl ödenir?

Paycell müşterilerinin faturaları gecikmez, elektriği, suyu, doğalgazı, telefonu her zaman açık olur. Faturalarını Paycell Uygulama, Turkcell Mağazaları ve 0850 622 60 60 Paycell Çağrı Merkezi'nden hemen ödeyip zaman kazanır, fatura kuyruklarında beklemeden işlemini gerçekleştirirsin.