THY bagaj teslim ne zaman açılır?

İçindekiler:

  1. THY bagaj teslim ne zaman açılır?
  2. Uçuştan kaç dakika önce bagaj verilir?
  3. Mobil Biniş Kartı THY nedir?
  4. THY online biniş kartı nedir?
  5. THY bilet faturası nereden alınır?
  6. Pegasus Uçuştan kaç dakika önce?
  7. Mobil Biniş Kartı ile uçağa binilir mi?
  8. Uçakta mobil biniş kartı nedir?

THY bagaj teslim ne zaman açılır?

Online check-in işleminizi önceden yaptığınızda, havalimanında biniş kartınızı almak ve bagajlarınızı teslim etmek için check-in bankolarına başvurabilirsiniz. Uçağın kalkış saatinden dış hat seferleri için 75 dakika, iç hat seferleri için 60 dakika öncesine kadar bu işlemleri tamamlamış olmanız gerektiğini belirtelim.

Uçuştan kaç dakika önce bagaj verilir?

Online Check-in yaptıranlar için en son bagaj teslim süreleri yukarıda belirtilen süreler ile aynıdır. İç hatlarda uçuş sürenizden 60 dakika önce, dış hatlarda da dakika öncesinden bagajınızı teslim etmelisiniz.

Mobil Biniş Kartı THY nedir?

Biniş kartı yerine kullanılabilen QR (kare) kodudur. Online check-in işlemi sonrası mobil cihazınıza SMS veya e-posta yoluyla iletilir. Aktarmalı uçuşlar için check-in işlemi yaparken, zamandan tasarruf etmek amacıyla her uçuşun biniş kartını aynı anda almanızı tavsiye ederiz. ...

THY online biniş kartı nedir?

THY online check-in işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirdiğiniz zaman uçuş biniş kartınızı barkotlu bir şekilde oluşturup mail adresinize iletimini sağlayabilir ve çıktısını alarak havalimanında bilet oluşturmanıza gerek kalmadan barkotlu çıktınız ya da cep telefonunuza indirdiğiniz barkotlu mobil biniş ...

THY bilet faturası nereden alınır?

Fatura niteliğindeki mali e-biletinize, biletinizin düzenlenmesinden itibaren en geç 72 saat içinde http://ebiletfatura.turkishairlines.com adresinden ulaşabilirsiniz. Biletinizi bir acenteden satın aldıysanız lütfen faturanızı almak için acenteye başvurunuz.

Pegasus Uçuştan kaç dakika önce?

Pegasus'da check-in işlemleri iç hatlarda 45, KKTC ve dış hatlarda tarifeli kalkış saatine en geç 60 dakika kala sona erer.

Mobil Biniş Kartı ile uçağa binilir mi?

Mobil biniş kartı (barkodu) bulunan misafirlerimiz S.Gökçen çıkışlı dıs hat uçuşları ve yurt içindeki havaalanlarında biniş kapılarındaki akıllı cihazlara/mobil biniş kartı (barkod) okuyuculara barkodlarını okutarak uçaklarına binebilirler.

Uçakta mobil biniş kartı nedir?

Mobil biniş kartı (barkod) hem web sitesi hem de mobil platformlardan yapılan check-in işlemlerinde temin edilebilir. ... · Bagajı olmayan misafirler bu mobil biniş kartını (barkodu) güvenlik geçişlerindeki görevlilere ve uçağa girmeden önce boarding işlemi yapan görevlilere göstererek hızlı ve kolayca geçiş sağlarlar.