D-smart wifi kaç TL?

İçindekiler:

  1. D-smart wifi kaç TL?
  2. Modemin arayüzüne nasıl girilir d-smart?
  3. Vodafone modem aylık ne kadar?
  4. Dsmart Kullanıcı Adı şifre Nasıl Öğrenilir?
  5. D smart ağda oturum nasıl açılır?
  6. Vodafone modem ücreti dahil mi?

D-smart wifi kaç TL?

İnternet D-SmartNet'te 24 Mbps'e kadar limitsiz fiber internet 97,90 TL! Üstelik dsmart.com.tr'den yapılan başvurulara özel 24 Mbps'e kadar limitsiz fiber internet 97,90TL yerine 92,90TL* 'den başlayan fiyatlarla!

Modemin arayüzüne nasıl girilir d-smart?

Adım 2: Modem arayüz ayarlarına erişmek için bilgisayarınızda yüklü olan bir web tarayıcısı açınız. Adım 3: Web tarayıcı adres satırına 192.168.1.1 yazınız ve Enter tuşuna basınız. Adım 4: Karşınıza gelen kullanıcı adı bölümüne admin şifre bölümüne dsmart yazınız ve ardından Oturum Aç butonuna tıklayınız.

Vodafone modem aylık ne kadar?

Fiber altyapısında, Gençlik tarifeleri hariç tüm tarifelerde aylık 10 TL modem kiralama ücreti bulunur. ADSL altyapısında ise 24 ay taahhütlü tarifelerimizde aylık 10 TL, 12 ay taahhütlü tarifelerimizde aylık 20 TL modem ücreti bulunur.

Dsmart Kullanıcı Adı şifre Nasıl Öğrenilir?

Kullandığınız modem, D-SmartNet'in size sunduğu modem ise; kablosuz internet kullanıcı adı ve şifrenize modeminizin alt kısmındaki PIN/WIFI password ve SSID bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Modeminizin alt kısmında bu bilgiler yer almıyorsa Online İşlemler'den otomatik olarak veya kendiniz belirleyebilirsiniz.

D smart ağda oturum nasıl açılır?

Bu adımlar işe yaramazsa bağlantınızı yeniden başlatmayı deneyin:
  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. ve internet Kablosuz'a dokunun.
  3. adına dokunup basılı tutun. ...
  4. Kablosuz özelliğini kapatıp tekrar açın.
  5. Listede adına dokunun.
  6. Bir oturum açma bildirimi alırsınız. ...
  7. Ağa bağlanmak için şartları kabul edin.

Vodafone modem ücreti dahil mi?

Vodafone Evde İnternet abonesi olmak için yapılan başvuru tamamen ücretsizdir. Modem ücretli mi? ... ADSL altyapısında ise 24 ay taahhütlü tarifelerimizde aylık 10 TL, 12 ay taahhütlü tarifelerimizde aylık 20 TL modem ücreti bulunur.