Goji berry çayı ne zaman içilmeli?

İçindekiler:

  1. Goji berry çayı ne zaman içilmeli?
  2. Goji berry yaprağı nasıl kullanılır?
  3. Ersağ goji berry çayı aç mı tok mu?
  4. Ersağ goji berry çayı günde kaç kez Icilir?
  5. Goji berry ile yoğurt yenir mi?

Goji berry çayı ne zaman içilmeli?

1 su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı gojiberry katılıp 5 dakika beklenir. Meyveler şiştikten sonra suyu içilip taneleri yenir. Her sabah aç karnına yapılması önerilir ama zayıflamak için kullanacaklar her öğün aç karnına içmelidir.

Goji berry yaprağı nasıl kullanılır?

**** Yaprak: Gölgede kurutulmuş küçük bir tutam goji yaprağı su bardağına konup, üzerine kaynar su dökülür. 5-10 dk sonra içilir. (Sabah aç karına ve ikindi vakti, birer bardak.) Goji Berry hava almayan paketlerde, serin yerlerde muhafza edilmelidir.

Ersağ goji berry çayı aç mı tok mu?

Her sabah karnına yapılması önerilir ama zayıflamak için kullanacaklar her öğün karnına içmelidir.

Ersağ goji berry çayı günde kaç kez Icilir?

Bir fincan kaynamış sıcak suyun içerisine bir adet süzen goji berry çay poşeti ekleyip 3 ila 5 dakika arasında demlendikten sonra sağlıklı bir biçimde içebilirsiniz. Sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 defa içeceğiniz goji berry çayı ile sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

Goji berry ile yoğurt yenir mi?

Meyvenin en kullanışlı ve sağlıklı hali olan kurutulmuş goji berry kullanımı oldukça basit. Kurutulmuş olduğu için istenirse atıştırmalık olarak yenilebilir, istenirse de suya atılarak içilebilir. Diyette olanlar için, yoğurt içerisine katılarak ara öğünleri renklendirir.