C# yüzde işareti ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. C# yüzde işareti ne işe yarar?
  2. Medyan Excel üzerinden nasıl hesaplanır?
  3. Excel Son modu nedir?
  4. Excel Korumalı Görünüm nasıl yapılır?
  5. Excel uyumluluk modu nasıl kaldırılır?
  6. Scor Lock ne işe yarar?

C# yüzde işareti ne işe yarar?

Mod Alma: Mod alma işlemi için % işareti kullanılır.İki sayının bölümünden kalanı bulur.

Medyan Excel üzerinden nasıl hesaplanır?

Excel'de Medyan değerini bulmak için; =Median ya da =Ortanca formüllerini kullanabiliriz. Yukarıdaki veriler için: =ORTANCA(A1:A5) formülünü girdiğimizde sonuçlara bu verilerin medyanı olan “12” çıktısını verecektir.

Excel Son modu nedir?

Varsayılan olarak seçilidir Bu seçenek, son modu son modu END tuşuna bastıktan sonra bir ok tuşu, seçimi ok tuşunun yönünde, verilerin başlangıç ve bitişini ve ardından çalışma sayfasının başlangıcını veya sonunu taşımaktır.

Excel Korumalı Görünüm nasıl yapılır?

< Uygulama > seçenekleri iletişim kutusunda Güven Merkezi'nitıklatın ve ardından Güven Merkezi Ayarları' nı tıklatın. Güven Merkezi iletişim kutusunda, Korumalı Görünüm sekmesini tıklatın ve sonra Güvenli olmayabilecek konumlarda bulunan dosyalar için Korumalı Görünüm etkinleştir onay kutusunu temizlemek için tıklatın.

Excel uyumluluk modu nasıl kaldırılır?

Excel menüsünde Tercihler'e tıklayın. 'i tıklatın. Uyumluluk Raporu altında, Belgelerde uyumluluk denetimi yap onay kutusunu temizleyin.

Scor Lock ne işe yarar?

Kelime olarak “Kaydırma Kilidi” olan Scroll Lock aktif edildiğinde kaydırma tuşlarının yönlendir işlevini aktif hale getiriyordu. Yani Kaydırma Kilidi aktif hale getirildiğinde bilgisayar içinde sağa, sola, yukarı ve aşağıya gidiş yapılabiliyordu.