Marmaris'e Nasıl Gidilir Uçakla?

İçindekiler:

  1. Marmaris'e Nasıl Gidilir Uçakla?
  2. Marmaris Dalaman Havaş kaç para?
  3. Dalaman Marmaris arası nasıl gidilir?
  4. Marmaris Havaalanı arası kaç km?
  5. Marmaris'e hangi havaalanına yakın?
  6. Marmaris merkezden Dalaman Havaalanına nasıl gidilir?
  7. Marmaris Bodrum Havaalanı arası kaç km?
  8. Marmaris'e en yakın havaalanı hangisi?
  9. Dalaman Havalimanı Marmaris Selimiye arası kaç km?
  10. Dalaman Havalimanı Marmaris içmeler arası kaç km?
  11. Mutaş kaç TL?
  12. Marmaris Havaş nereden kalkıyor?
  13. Dalaman Marmaris Havaş kaç saat?

Marmaris'e Nasıl Gidilir Uçakla?

Marmaris'e havayolu ile ulaşım için Marmaris'e 94 Km. mesafedeki Dalaman Havalimanına seferleri olan Pegasus Havayolları, Onur Air, Sun Express, Atlas Jet Havayolları ve Türk Hava Yolları'nın uçuşları ile uçup, Dalaman Havalimanı'ndan Havaş'ın servisleri ile ya da taksiler ile Marmaris merkeze ulaşabilirsiniz.

Marmaris Dalaman Havaş kaç para?

Dalaman Havaalanı Marmaris Şehir Merkezi arası Havaş ücreti: 35.00 TL'dir. Dalaman Havaalanı Gökova arası Havaş ücreti: 25.00 TL'dir.

Dalaman Marmaris arası nasıl gidilir?

Marmaris'e gelmek için birçok alternatif bulunmaktadır. Dalaman Havalimanı'na 88 km mesafede bulunan Marmaris'e uçakla gelmek isteyenler, uçaktan indikten sonra Dalaman Havalimanı'ndan kalkan Havaş servislerini kullanarak direkt Marmaris merkeze ulaşabilirler. Havaş ile Marmaris arası yaklaşık 90 dakika sürmektedir.

Marmaris Havaalanı arası kaç km?

Marmaris'e en yakın havaalanı Dalaman Havaalanı'dir. Marmaris'e mesafesi yaklaşık 88 kilometredir. Bodrum Milas Havaalani da ikinci alternatif olarak kullanilabilir. Bodrum Milas havaalani ile Marmaris arasi yaklasik 140 km'dir.

Marmaris'e hangi havaalanına yakın?

Dalaman Havaalanı'ndan Marmaris'e Havaş Otobüsleri ile transfer mümkün olup Marmaris'e ulaşım yaklaşık 1,5 saat sürmekte. Marmaris'e yurtdışından gelen turistler de aynı zamanda Dalaman Havaalanı'nı tercih etmekte.

Marmaris merkezden Dalaman Havaalanına nasıl gidilir?

Muğla Dalaman Havalimanı'ndan Marmaris ilçe merkezine, Marmaristen de yine Dalaman Havalimanına karşılıklı seferlerle yolcu taşımaktadır. Marmarisden Dalaman Havalimanına gitmek isteyenler MARMARİS Muttaş Havaalanı Otobüslerini kullanabilirler, Marmarisde Muttaş otobüslerinin Durağı Marmaris otogarı girişindedir.

Marmaris Bodrum Havaalanı arası kaç km?

Milas-Bodrum Havalimanı (Milas-Bodrum Havalimanı) Milas'tan Marmaris, İçmeler, Muğla'ya 138 kilometre uzaklıkta. Mesafe araçla yaklaşık 1 saat 58 dakika sürmektedir.

Marmaris'e en yakın havaalanı hangisi?

Marmaris'e Dalaman Havalimanı üzerinden hava yoluyla, yatlar ve gemiler aracılığıyla deniz yolu ile ulaşabilirsiniz. Turizm bölgesi olduğundan dolayı hemen hemen her yerden özellikle komşu ilçeler Bodrum ve Fethiye'den kolaylıkla ulaşım sağlanabilir.

Dalaman Havalimanı Marmaris Selimiye arası kaç km?

Mavi Transfer farkıyla Dalaman'dan Selimiye'ye transfer süresi yaklaşık olarak 2 saat oluyor. Deneyimli olan şoförlerimiz iki merkez arasındaki 133 km uzaklığı başarılı ve güvenli sürüşleriyle 2 saat içinde tamamlayarak kişilerin gitmeleri gereken yerlere ulaşmasını sağlıyorlar.

Dalaman Havalimanı Marmaris içmeler arası kaç km?

Dalaman Havalimanı Marmaris Havaş ve Muttaş shuttle hizmeti veriyor ama sadece Dalaman Havalimanı Marmaris Otogarı arasında. Marmaris otogarı ile İçmeler arası ise 12 km.

Mutaş kaç TL?

Fiyat Tarifesi
SEFERFİYAT
Milas Üç Yol - Milas/Bodrum Havalimanı₺15,00
Bodrum Otogar - Milas/Bodrum Havalimanı₺25,00
Güvercinlik - Milas/Bodrum Havalimanı₺15,00
Marmaris - Dalaman Havalimanı₺35,00
7 satır daha

Marmaris Havaş nereden kalkıyor?

Marmaris de HAVAŞ Otobüsleri nereden kalkıyor? Marmaris Havaş Otobüsleri ilk olarak Marmaris Otogarı içerisinde bulunan duraktan hareket etmektedir. HAVAŞ durağı MUTTAŞ Otobüslerinin yan tarafındadır.

Dalaman Marmaris Havaş kaç saat?

Havaş ile Marmaris Dalaman Havaalanı arası Yolculuk Süresi : 90 dakika (Yolculuk süresi Hava ve yol şartlarına göre değişebilmektedir.)