Procto Glyvenol krem nedir?

İçindekiler:

  1. Procto Glyvenol krem nedir?
  2. Procto Glyvenol krem kac lira?
  3. Procto Glyvenol işe yarar mı?
  4. Procto-Glyvenol krem ne kadar kullanılır?
  5. Procto krem nasıl kullanılır?
  6. Procto-Glyvenol nedir ne işe yarar?

Procto Glyvenol krem nedir?

PROCTO-GLYVENOL, Iç ve dış hemoroidlerin (anal/rektal bölgede ağrı, kaşıntı ve acıya neden olan damar şişliği) tedavisinde kullanılır.

Procto Glyvenol krem kac lira?

Procto Glyvenol Krem 30 g
İlaç Adı:Procto Glyvenol Krem 30 g
Fiyatı:24.61 TL
Reçete Tipi:Normal Reçete
e-Reçete:Aktif
Temin:İlacınızı sadece eczaneden alınız!
5 satır daha

Procto Glyvenol işe yarar mı?

Procto-Glivenol krem; İçerdiği bölgesel uyuşturucuyla ağrıyı azaltır, şişlik ve kaşıntıyı azaltır. Günde iki defa uygulanabilir. Proctolog krem; kaşıntı ve şişlik hissini azaltabilir kortizon içermediğinden belirgin yan etki oluşturmadan uzun süre kullanılabilir. Günde iki defa uygulanabilir.

Procto-Glyvenol krem ne kadar kullanılır?

PROCTO-GLYVENOL, dış ve iç hemoroidlerin tedavisinde endikedir. defa olacak şekilde azaltılabilir. 30 g krem (1 tüp) yaklaşık 20–30 defa uygulama için yeterlidir.

Procto krem nasıl kullanılır?

Uygulama şekli: Rektal yoldan uygulanır. - PROCTO-GLYVENOL krem, iç hemoroidlerin tedavisinde, yanında bulunan kanülle (kanül tüpe takılır.) uygulanır. - Kullanmadan önce koruyucu kapak çıkarılır ve kullanıldıktan sonra yerine takılır.

Procto-Glyvenol nedir ne işe yarar?

PROCTO-GLYVENOL supozituvar, 10 supozituvar içeren orijinal kutusunda kullanıma sunulmaktadır. PROCTO-GLYVENOL, dış ve iç hemoroidlerin (rektal/anal bölgede ağrı, kaşıntı ve acıya neden olan damar şişliği) tedavisinde kullanılır.