Auzef iktisat dersleri neler?

İçindekiler:

  1. Auzef iktisat dersleri neler?
  2. Auzef iktisat kaç kredi ile mezun olunur?
  3. Açık öğretim iktisat kaç yıllık?
  4. Auzef kaç puanla mezun olunur?
  5. Ata Aöf Bir dönem kaç kredi?

Auzef iktisat dersleri neler?

DERSLER VE DERS MATERYALLERİ İktisat Lisans Programı; iktisada giriş, iktisat tarihi, davranış bilimleri, mikro iktisat, istatistik, kamu yönetimi ve ticaret hukuku gibi alanlar üzerine zorunlu ve seçmeli derslerden oluşmaktadır.

Auzef iktisat kaç kredi ile mezun olunur?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin mezun olabilmeleri için; önlisans programlarında en az 120 ECTS kredilik, lisans bölümlerinde 240 ECTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, GNO'sı en az 2.00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler ...

Açık öğretim iktisat kaç yıllık?

MADDE 5 – (1) Öğrencilere, öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan program süresi; 2 yıllık önlisans programları için 4 yarıyıl, 4 yıllık lisans programları için 8 yarıyıldır.

Auzef kaç puanla mezun olunur?

AUZEF LİSANS VE ÖNLİSANS Mezuniyet Koşulları !! LİSANS PROGRAMI Öğrencileri mezun olabilmek için öğrencinin bütün derslerini geçmesi, FF notlu dersinin olmaması 4.00 üzerinden en az 2.00 ağırlıklı not ortalamasına sahip olması ve eğitim süresi boyunca 144 kredi ve 240 AKTS Ders yükünü tamamlaması gerekir.

Ata Aöf Bir dönem kaç kredi?

(3) (Değişik:RG-20-31270) Öğrenciler, bir yarıyılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders alırlar. Bu şekilde alınacak dersler öğrencilerin bulundukları yarıyıl ve/veya alt yarıyıllardaki derslerden olabilir, üst yarıyıllardan ders alınamaz.