Vodafone 1 GB internet hediye nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone 1 GB internet hediye nasıl yapılır?
  2. Vodafone hediye internet nasıl yapılır 2021?
  3. EBA 8 GB nasıl alınır Vodafone?
  4. Vodafone 45 g hediye internet nasil yapilir?
  5. EBA dan 8 gb nasıl alınır?

Vodafone 1 GB internet hediye nasıl yapılır?

My Vodafone uygulamasını indirin, anında 1 GB kazanın! Faturalı ve faturasız abonelerimiz uygulamayı indirdiğinde (uygulamaya giriş yaptığında) 1 GB hediye internet kazanacaklardır. Daha önce uygulamayı indirmiş abonelerimiz bu kampanyadan yararlanamazlar. 1 numara 1 kez hediye internet alabilir.

Vodafone hediye internet nasıl yapılır 2021?

Bunun için yapmanız gereken işlem hattınızı Vodafone bayisine giderek 4.5G'ye çevirmek ve bundan sonra 4.5G mesajını 4545 numarasına göndermek yeterli olacaktır. Bununla birlikte Vodafone bedava internet hediyesi 30 gün geçerli olmak üzere hattınıza yüklenecektir.

EBA 8 GB nasıl alınır Vodafone?

EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altındaki EBA kanalını takip ettikten sonra mesaj gönder bölümünde bulunan Hemen Kazan seçeneği içerisinde başvuruda bulunarak hizmetten yararlanmaya başlayabilir.

Vodafone 45 g hediye internet nasil yapilir?

«4.5G» yazıp 4545'e SMS gönder. Hem 4.5G hızına geç hemde 10 GB hediye internet kazan.

EBA dan 8 gb nasıl alınır?

Türk Telekom bedava internet kampanyalarından biri olan Türk Telekom eba 8 gb bedava internet kampanyasına katılmak ve 8 gb bedava interneti almak için EBA yazıp 5555'e kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir. Kalan internet için ise KALAN EBA yazıp 5555'e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.