EGO kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. EGO kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  2. Ankara kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  3. Ankara kartımı nasıl iptal edebilirim?
  4. Ankarada 65 yaş kartı nereden alınır?
  5. Tek kullanımlık EGO kartı nereden alınır?
  6. Ankarada 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı?
  7. Ankara kart vize tarihi ne zaman son?
  8. İstanbulkart her yerde geçerli mi?

EGO kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 22 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

Ankara kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

EGO kartınızın kırılması ya da kaybolması durumunda; Fotoğraf, nüfus cüzdanı,öğrenci ya da öğretmen olunduğuna dair belge ile birlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) ile Kızılay Ankarakart İşlem Merkezi'ne giderek o sene belirlenen ücret karşılığı yenileyebilirsiniz.

Ankara kartımı nasıl iptal edebilirim?

​​ N Kolay Ankara Kartınızı, 06 06 N Kolay Ankara Kart İletişim Merkezi'ni arayarak iptal ettirebilir veya kapattırabilirsiniz.

Ankarada 65 yaş kartı nereden alınır?

Serbest Ankara Kart da belirli kuralları sağlayan kişilere verildiğinden Ankara Kart İşlem Merkezi'nden alınabiliyor. 61-64 Yaş ve 65 Yaş Kartı için nüfus cüzdanı aslı ve 1 adet vesikalık fotoğraf yeterli oluyor.

Tek kullanımlık EGO kartı nereden alınır?

Ankara Kart Nasıl Alınır? Tam Ankara Kart kişiye özel olmadığı için bayilerden, Ankara Kart İşlem Merkezleri'nden veya Smart Banko'lardan satın alınabiliyor. Kişiselleştirilmiş bir kart tipi olan İndirimli Kart için başvuru yapmanız gerekiyor. Bu kart başvurusu için Ankara Kart İşlem Merkezleri'ne gitmeniz gerekiyor.

Ankarada 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı?

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

Ankara kart vize tarihi ne zaman son?

Yapılacak olan vize işlemlerinin geçerlilik süresi tarihi olup vatandaşlarımız, öğrenci kart vize işlemlerini tarihine kadar Metro ve ANKARAY istasyonlarında bulunan Smart ve Mini bankolardan ücretsiz olarak yapabileceklerdir.

İstanbulkart her yerde geçerli mi?

İstanbulkart'ınızı, İstanbulkart Elektronik Ücret Toplama Sistemi'ne entegre tüm üye işyeri ve kuruluşlarda kullanabilirsiniz. ... NOT: Anonim İstanbulkart'ınızı İstanbulkart Mobil Uygulama veya https://bireysel.istanbulkart.istanbul sitesi üzerinden kendi adınıza kaydedebilir / kişiselleştirebilirsiniz.