VBanko çek nedir?

İçindekiler:

  1. VBanko çek nedir?
  2. VakıfBank dijital çek nedir?
  3. Banka bloke çek nedir?
  4. Güvenceli çek nedir?

VBanko çek nedir?

VBanko Çek” ile firmalarımız, standart çek uygulamalarından farklı olarak, tahsis edilen çek garanti limitleri ile talep ettikleri her bir çek yaprağı özelinde değişen tutarlarda Bankamız garantisini sağlayan çek karnesi ürününe sahip olacaktır.

VakıfBank dijital çek nedir?

Garanti tutarının ve geçerlilik tarihinin, tek bir görüntü ile QR kod okutularak VakıfBank Mobil uygulamamız üzerinden anında sorgulanabildiği, ... Bu çek ürününe sahip müşterilerimizin, mobil uygulamamızdan garanti tutarını limitleri dâhilinde diledikleri şekilde belirleyebildiği «Özel» bir çektir.

Banka bloke çek nedir?

Konut kredilerinde, kredinin onaylanmasından sonra kullandırım işlemi yapılarak kredi tutarının bloke hesaba alınması ile düzenlenen şube çekine, bloke çek denir. ... Bloke çekler, bankanın "Bloke edilmiştir" biçimde bir yazısı ile normal çeklerden farklı bir niteliğe sahip olur.

Güvenceli çek nedir?

Halkbank Güvenceli Çek, mevcut çek karnesi özelliklerine sahip, aynı zamanda çek yaprağı üzerinde Bankamızın garanti ettiği basılı tutarın tamamının hesapta yeterli bakiye olmasa dahi ödeneceği yeni çek ürünümüzdür.