Ersağ Ginseng nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ersağ Ginseng nasıl kullanılır?
  2. Maça bitkisi ne işe yarar?
  3. Ersağ Ginseng faydaları nelerdir?
  4. Ersağ Sarı Kantaron Hapı Nasıl Kullanılır?
  5. Ersağ Sarı Kantaron Kapsülü ne işe yarar?
  6. Sarı kantaron kapsül neye iyi gelir?
  7. Demirdikeni L Arginin Çakşirotu Epimedium ekstreleri ve Ari sütü içeren GIDA takviyesi ne ise yarar?

Ersağ Ginseng nasıl kullanılır?

Ersağ Ginseng içeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. % 80 ginsenoside içermektedir. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için sabah akşam günde 2 defa birer kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir.

Maça bitkisi ne işe yarar?

Maca bitkisi doğal afrodizyak etkisi yaparak cinsel performansı artırır ve sperm kalitesini artırdığı belirlenmiştir. Menopoz belirtilerini düzeltmeye yardımcı olur. Kadınlarda, uykusuzluk, kuruluk değişken ruh hali ve sinirlilik gibi semptomları hafifletmektedir.

Ersağ Ginseng faydaları nelerdir?

-Solunum sisteminin verimli çalışmasına yardımcı olur. -Ginseng kökleri tüm vücudu güçlendirir, canlandırır bu nedenle bir anti-aging maddesi olarak çalışır. -Özellikle sporcular için fiziksel ve mental (zihinsel) dayanıklılığı artırır, enerji düzeylerini yükseltir, atletik performansı arttırır.

Ersağ Sarı Kantaron Hapı Nasıl Kullanılır?

Ersağ Sarı Kantaron takviye edici gıda olarak üretilmektedir. İçeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için günde 1 tane kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir.

Ersağ Sarı Kantaron Kapsülü ne işe yarar?

Adet sancılarını hafifletir, kas gevşetici etkisi vardır. Öksürüğü keser, göğsü yumuşatır ve bronşite faydalıdır. Sinirsel altını ıslatmalarda, uykusuzluk, korku ve gerginlikte de faydalıdır. Özellikle, hafif ve orta şiddetli depresyon şikayeti olanlar için oldukça faydalıdır.

Sarı kantaron kapsül neye iyi gelir?

Doğal bir antidepresan etkisi göstererek sinirleri yatıştırıyor. Bu özelliği sayesinde stres kaynaklı uykusuzluğun, kaygı, korku gibi hislerin azalmasını sağlıyor. Mutluluk hormonlarının salgılanmasını destekleyerek depresyon gibi olumsuz ve ciddi sorunlardan kurtulmaya yardımcı oluyor.

Demirdikeni L Arginin Çakşirotu Epimedium ekstreleri ve Ari sütü içeren GIDA takviyesi ne ise yarar?

*Cinsel güç arttırıcı. *Vücüt direncini arttırıcı. *Yüksek tansiyonu normal seviyeye çeker. *Kadınlarda yumurtlama problemlerine karşı kullanılır.