Istanbul Esenköy nerede?

İçindekiler:

  1. Istanbul Esenköy nerede?
  2. Esenköy nerede denize girilir?
  3. Esenköy müsilaj var mı?
  4. Esenköy denize girilir mi?
  5. Esenkoy hangi ile bagli?
  6. Esenköy de salya var mı?
  7. Esenköy denizi temiz mi?

Istanbul Esenköy nerede?

İstanbul'un yanı başında yer alan ve Yalova'nın en şirin ilçelerinden biri olarak kabul edilen Esenköy, mavinin ve yeşilin buluştuğu en güzel noktalardan biridir.

Esenköy nerede denize girilir?

Yalova Armutlu Yolu üzerinde, Çınarcık ilçesinin Esenköy beldesinde yer alan Özgür Bayanlar Plajı, Yalova il merkezine 39 kilometre uzaklıktadır. Hemen arkası yemyeşil orman ile çevrili plajın sahil şeridi çakıl taşlar ile kaplı olduğu için deniz ayakkabısı ile gidilmesi tavsiye edilmektedir.

Esenköy müsilaj var mı?

Müsilajın ilk dönemde etkili olduğu Çınarcık ilçesi açıkları ile Esenköy beldesi kıyılarında ise, müsilajın küçük parçalar halinde bulunduğu görüldü. İlk dönemdeki görüntüsüyle endişe yaratan Armutlu ilçesi sahilleri de 23 gün aradan sonra açık deniz ve kıyı şeridinin temiz görünmesiyle sevindirdi.

Esenköy denize girilir mi?

Çınarcık, Esenköy ve Armutlu; sahilleri, plajları, kamp ve piknik alanlarıyla, her türlü konaklama, yeme-içme ve eğlence mekânlarıyla bölgenin önemli tatil merkezlerindendir. Deniz suyu sıcaklığı yaz aylarında (Haziran-Eylül) ortalama 19,9–22,9 C arasındadır.

Esenkoy hangi ile bagli?

Esenköy, Çınarcık
Esenköy
Esenköy Esenköy'ün Yalova'daki konumu
ÜlkeTürkiye
İlYalova
İlçeÇınarcık
13 satır daha

Esenköy de salya var mı?

YALOVA (İHA) - Son dönemlerde Marmara Denizi'nde etkili olan deniz salyası bu kez Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesini istilâ etti.

Esenköy denizi temiz mi?

Esenköy, Yalova'nın 34 km. batısında Dallabaş Dağı'nın eteklerinde, kıyıları orman alanlarıyla bütünleşmiş bir yöredir. Temiz denizi, kalabalıklaşmamış yapısı ve 5 km'lik kıyısıyla sahil turizmi potansiyeline sahiptir.