Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği hangi kampüste?

İçindekiler:

  1. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği hangi kampüste?
  2. Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fransızca mı?
  3. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği kaç net?
  4. Boğaziçi IE Hangi bölüm?
  5. Yıldız Teknik üniversitesi Endüstri Mühendisliği ingilizce mi?

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği hangi kampüste?

Boğaziçi Üniversitesi - Kuzey Kampüs.

Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fransızca mı?

Endüstri Mühendisliği Bölümü bu yüksekokulun bünyesinde kurulmuştur ve ilk kez 1993-1994 akademik yılında öğrenci kabul etmiştir. ... Programın öğrenim dili Fransızca olup, İngilizce ikinci yabancı dil olarak ders programında yer almakta ve mezunların Fransızca yanında iyi derecede İngilizce bilmeleri istenmektedir.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği kaç net?

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü kazanmak için : TYT'de 111,5 net ve AYT'de 77,5 net yapmak gerekir. İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü kazanmak için : TYT'de 103 net ve AYT'de 77,5 net yapmak gerekir.

Boğaziçi IE Hangi bölüm?

Endüstri Mühendisliği Bölümü, Üniversite'nin en seçkin bölümlerinden biridir. 1973 Ekim'inde kurulmuş ve Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin altı mühendislik bölümününden biridir.

Yıldız Teknik üniversitesi Endüstri Mühendisliği ingilizce mi?

YTÜ Endüstri Mühendisliği. Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1983 yılında kurulmuştur. ... žEndüstri Mühendisliği Bölümü, %30 İngilizce ve % 100 İngilizce olmak üzere iki Lisans programıyla eğitim-öğretime devam etmektedir. % 100 İngilizce programa öğrenci alımı 2013-2014 Güz yarıyılında gerçekleşmiştir.