Fucidin krem ne işe yarar ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Fucidin krem ne işe yarar ne için kullanılır?
  2. Fucibest nedir ne için kullanılır?
  3. Fucicort krem ne işe yarar?
  4. Fucidin kremi kimler kullanamaz?
  5. Fusidik asit krem ne işe yarar?
  6. Fucidin çocuklara kullanılır mı?
  7. Fucidin krem en fazla kaç gün kullanılır?

Fucidin krem ne işe yarar ne için kullanılır?

Fucidin krem, sivilce ve ciltte oluşan yaralar için kullanılan kremdir. Tek başına kullanılan krem açık yaralar dışında direkt olarak sorunlu bölgeye uygulanabilir. Özellikle sivilce izleri için oldukça etkili olan krem doktor kontrolünde kullanılması gereklidir.

Fucibest nedir ne için kullanılır?

Fucibest krem, fusidik asit içeren ve çeşitli cilt hastalıklarını tedavi eden bir ilaçtır.

Fucicort krem ne işe yarar?

FUCICORT, Vücutta kızarıklığa, şişliğe ve iltihaba neden olan kimyasalların etkilerini azaltıcı ve bakterilerin gelişmesini önleyici cilt en.

Fucidin kremi kimler kullanamaz?

- Fusidik asit ve tuzlarına veya diğer bileşenlerden herhangi birine alerjik (aşırı duyarlı) iseniz, - Pseudomonas aeruginosa gibi duyarlı olmayan organizmaların oluşturduğu enfeksiyonlarda kullanılmamalıdır. - Açık yaralara uygulanmaz, aksi halde alerjik reaksiyonlara neden olur.

Fusidik asit krem ne işe yarar?

FUCİTEC'in etkin maddesi olan fusidik asit; bir antibiyotik olup birçok organizma üzerinde güçlü antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onların çoğalmasını engelleyen) etkiye sahiptir. FUCİTEC'e duyarlı organizmaların oluşturduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Fucidin çocuklara kullanılır mı?

FUCDN cilt yüzeyine haricen uygulanır. Değişik yaş grupları : Çocuklarda Kullanımı: FUCDN'in çocuklarda kullanımı için herhangi bir kısıtlama yoktur.

Fucidin krem en fazla kaç gün kullanılır?

Antibiyotik olduğu için kullanımı yalnızca 20 gün olması önerilen bu krem, bakteri veya mantarların etkisiyle tırnak kıvrımında ortaya çıkan dolama, yara ve yanıklar, iltihaplı egzamalar, enfeksiyon kapmış iltihaplı sivilceler, kıl kökünün iltihabı, genellikle gençlerde görülen kıl kökünde oluşan kıl dönmesi gibi çıkan ...