Airties modem şifresi nasıl değiştirilir?

İçindekiler:

  1. Airties modem şifresi nasıl değiştirilir?
  2. Arayüz şifresi nasıl sıfırlanır?
  3. 192.168 21 şifresi nedir?
  4. Airties modem ne kadar?
  5. Zyxel modem kullanıcı adı şifresi nedir?
  6. Airties modem hangi ülkenin?
  7. AirTies modem kullanıcı adı ve şifresi nedir?
  8. AirTies giriş nasıl yapılır?

Airties modem şifresi nasıl değiştirilir?

Airties marka router'larda WiFi şifresini değiştirmek için önce router'ın kullanıcı arayüzüne oturum açın (önceki adımda belirttiğimiz gibi). Airties router'ların IP adresi olarak 192.168.2.1'i kullanıyor. Oturum açtıktan sonra “Kablosuz” ana menüsünün altından “Kablosuz Ağ Ayarları” üzerine tıklayın.

Arayüz şifresi nasıl sıfırlanır?

Şifrenizi hatırlamıyorsanız modeminizin yan veya arka tarafında bulunan reset tuşuna Power ışığı yanıp sönene kadar (15-20 sn.) basılı tutarak resetleyiniz.

192.168 21 şifresi nedir?

192.168.1.1 veya 192.168.2.1 IP adreslerini internet tarayıcınızın adres çubuğuna yazıp adrese gidin. Kullanıcı adı ve şifre kısmına admin yazarak giriş yapın. Eğer kabul etmezse kullanıcı adını admin, şifreyi ise ttnet olarak değiştirin. Modem arayüzüne giriş yaptıktan sonra şifrenizi kolayca değiştirebilirsiniz.

Airties modem ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 12 Airties Modem modeli içerisinde en ucuz Airties Modem fiyatı 44.4 TL iken, en yüksek Airties Modem fiyatı 529.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Zyxel modem kullanıcı adı şifresi nedir?

Zyxel VMG 3312 B10-A modem siz internet sağlayıcısından verildiyse size verdiğim şifre ve kullanıcı adını kullanarak giriş yapabilirsiniz. ... Modem Giriş Adresi: 192.168.1..168.2.1. Kullanıcı Adı: admin. Şifre: 1234 yada admin.

Airties modem hangi ülkenin?

Teknolojiyi Türkiye'de, Türk mühendislerle üretip dünyaya satıyor. 100 milyon doların üstündeki büyüklüğüyle dünyaya teknoloji satan bir Türk şirketi.

AirTies modem kullanıcı adı ve şifresi nedir?

Şifre” alanını boş bırakıp Tamam” tuşuna basarak giriş yapabilirsiniz. Uyarı: Eğer cihazınızı servis sağlayıcınızdan edindiyseniz, giriş ekranında “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” soran bir ekran mevcut olabilir. Cihazın varsayılan kullanıcı adına “admin” şifre bölümüne “ttnet” yazarak geçiş yapabilirsiniz.

AirTies giriş nasıl yapılır?

Modemin arayüzüne ulaşmak için 192.168.2.1 ip adresini yazdım. Bu ip adresi AirTies modemler için login ekranını açar. Açılan bu ekranda kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek modemin içine ulaşabilirsiniz. Varsayılan ayarlarda Kullanıcı adı: Admin Şifresi: ttnet.