Bağcılar'a metrobüs gidiyor mu?

İçindekiler:

  1. Bağcılar'a metrobüs gidiyor mu?
  2. Zeytinburnu nasıl gidilir metrobüs?
  3. Bağcılar Yenikapı nasıl gidilir?
  4. Zeytinburnu Metrodan Oliviuma nasıl gidilir?
  5. Bağcılar Meydan Yenikapı Metro kaç dakika?
  6. Mahmutbeyden Yenikapıya nasıl gidilir?
  7. Marmaray ile Oliviuma nasil gidilir?
  8. Olivium hangi mahallede?
  9. Esenlerde hangi metro var?

Bağcılar'a metrobüs gidiyor mu?

Metrobüs ile Bağcılar ilçesine doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. ... Topkapı durağında inerseniz; Topkapı- Bağcılar minibüs hattına aktarma yapabilirsiniz. Bahçelievler durağında inerseniz; 92 no'lu Yeni Mahalle Metro / Ateştuğla- Eminönü otobüs hattına aktarma yapabilirsiniz.

Zeytinburnu nasıl gidilir metrobüs?

Metrobüs hattı ile Zeytinburnu'na doğrudan ulaşım sağlamak isterseniz; Söğütlüçeşme- Beylikdüzü, Cevizlibağ- Beylikdüzü, Zincirlikuyu- Beylikdüzü ya da Söğütlüçeşme- Avcılar metrobüs hatlarını kullanabilirsiniz. Metrobüs ile Zeytinburnu'na gitmek için, Zeytinburnu durağında inmeniz gerekmektedir.

Bağcılar Yenikapı nasıl gidilir?

Yenikapı durağında inecekseniz; Yenikapı- Kirazlıtepe metro hattına aktarma yaparak Bağcılar'a gidebilirsiniz. Kazlıçeşme durağında inecekseniz; 97E no'lu Mahmutbey / Güneşli- Kazlıçeşme otobüs hattına aktarma yaparak Bağcılar'a gidebilirsiniz.

Zeytinburnu Metrodan Oliviuma nasıl gidilir?

Metrobüs ile Zeytinburnu durağında inerek, bu duraktan kalkan otobüs ve minibüsler ile 10 dakikada Olivium'a gelebilirsiniz. M1A Yenikapı – Atatürk Havalimanı Metro Hattı ile Zeytinburnun'da inerek buradan otobüs ve minibüs ile 10 dakikada Olivium'a ulaşabilirsiniz.

Bağcılar Meydan Yenikapı Metro kaç dakika?

Yön: Kirazlı - BağcılarYenikapı Duraklar: 13 Yolculuk Süresi: 22 dk Hat Özeti: Kirazlı, Bağcılar Meydan, Üçyüzlü, Menderes, Esenler, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa - Maltepe, Topkapı - Ulubatlı, Emniyet - Fatih, Aksaray, Yenikapı M1B metro hattı (Kirazlı - BağcılarYenikapı) arası 2 güzergah içeriyor.

Mahmutbeyden Yenikapıya nasıl gidilir?

1- Mahmutbey durağında metro hattına inecek olan yolcular yaklaşık 26 dakika sonra Mecidiyeköy istasyonunda inerek Yenikapı'ya ulaşım sağlayan M2 Yenikapı-Hacıosman hattına geçerek yaklaşık 10 dakika içinde Yenikapı son durakta inebilirler.

Marmaray ile Oliviuma nasil gidilir?

Olivium Outlet Center. Marmaray ile ister Halkalı semtinden ister Söğütlüçeşme semtinden en fazla 15 dakika içerisinde Olivium'a ulaşabilirsiniz. Marmaray hattı Kazlıçeşme durağında inerek 5 dk. yürüme mesafesiyle Olivium'a gidebilirsiniz.

Olivium hangi mahallede?

Olivium Outlet Center, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Gökalp Mahallesi, Prof.

Esenlerde hangi metro var?

Esenler'deki yapılar. M1 (İstanbul metrosu) istasyonları