Burs neye göre veriliyor?

İçindekiler:

  1. Burs neye göre veriliyor?
  2. KYK kimler başvuramaz?
  3. KYK kredisi alan Bursa başvurabilir mi?
  4. Üniversite KYK bursu ne kadar?
  5. 2020 Üniversite burs parası ne kadar?
  6. 2020 Öğrenim Kredisi ne kadar?

Burs neye göre veriliyor?

KYK Bursu Neye Göre Çıkıyor? Başvuran öğrenciler sosyal, ekonomik, eğitim durumlarına göre değerlendirilerek aralarından burs verilecek olanlar kurum tarafından belirlenir.

KYK kimler başvuramaz?

Yüksek lisans öğrencilerinden hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrenciler, Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri, Gerçeğe aykırı beyanda bulunan öğrenciler, Burs Yönetmeliği hükümlerine göre burs almaya yeterli bulunmayan öğrenciler.

KYK kredisi alan Bursa başvurabilir mi?

KYK KREDİ ALANLAR BURSA BAŞVURABİLİR Mİ? Kurumdan daha önce burs veya öğrenim kredisi almış olan öğrenciler KYK bursundan yararlanamıyor.

Üniversite KYK bursu ne kadar?

KYK burs ve öğrenim kredisi almaya hak kazanan üniversite öğrencilerine aylık 650 lira aylık ödenecek.

2020 Üniversite burs parası ne kadar?

2020'de kredi ve ya burs 550 lira, Öğrenim kredisi rakamları Ocak ayından itibaren yüksek lisansta bin 100 lira, doktorada bin 650 lira olarak uygulanacak.

2020 Öğrenim Kredisi ne kadar?

Gençlik ve Spor Bakanlığımız vasıtasıyla 2021 yılında öğrencilerimize vereceğimiz kredi ve burs miktarını belirledik. 2020 yılında lisans öğrencilerine 550 TL, yüksek lisansa 1100 TL, doktorada 1650 TL olarak uyguladığımız kredi ve burs ödemelerinin toplam ödemelerini 9 milyar 670 milyon TL'yi buldu.