Ortaokulda günde kaç sınav yapılabilir?

İçindekiler:

  1. Ortaokulda günde kaç sınav yapılabilir?
  2. Lisede hangi dersten kaç sınav yapılır?
  3. Müzik dersinde sınav var mı?
  4. Kaç etkinlik notu girilecek?
  5. Ilkokulda yazılı sınav var mı?
  6. Ilkokul 2 sınıfta sınav var mı?

Ortaokulda günde kaç sınav yapılabilir?

a) (Değişik:RG-31/1/ 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda her dersten bir dönemde iki sınav yapılır. Sınavların zamanı, en az bir hafta önceden öğrencilere duyurulur. Bir sınıfta/şubede bir günde yapılacak sınav sayısı ikiyi, her bir sınav süresi ise bir ders saatini geçemez.

Lisede hangi dersten kaç sınav yapılır?

Ders saatine göre belirlenmek üzere her dönem derslerden 2 yada 3 sınav yapılmakta ve E-Okul sistemine işlenmektedir.

Müzik dersinde sınav var mı?

a. Müzik dersinde sınavlar yazılı ve uygulamalı olmak üzere iki sekilde yapılabilir. 4-8. sınıflarda yazılı sınav yapılıp yapılmayacagı zümre ögretmenler kurulu kararı doğrultusunda belirlenir. b. 4-8. sınıflarda yazılı sınav yapılacaksa; bir dönemde bir yazılı, bir de uygulama sınavı yapılır.

Kaç etkinlik notu girilecek?

Öğrencilerin yüz yüze eğitim, canlı ders ve EBA TV takip ve ders etkinliklerine katılımlarına göre haftalık ders saati sayısı 2 ve daha az olanlara 2, haftalık ders saati sayısı 2'den fazla olanlara ise 3 defa ders etkinliklerine katılım puanı verilecek.

Ilkokulda yazılı sınav var mı?

Yüz yüze eğitimin devam ettiği ilkokul 4. sınıflar ile ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılmaya devam edecek. ... Mazereti nedeniyle sınava katılamayacak öğrenciler, ilgili öğretmenin belirleyeceği tarihte sınavlara alınacak.

Ilkokul 2 sınıfta sınav var mı?

c. 1-3. sınıflarda sınav yapılmaz. 1, 2 ve 3'üncü sınıflarda ögrencilerin gelisimi, ilerleme ve çabaları, ögretmen rehberliginde gerçeklestirilecek olan projeler ve performanslarını belirlemeye yönelik çalısmalarla degerlendirilir.