Adana Tren Club ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Adana Tren Club ne zaman açılacak?
  2. Adana Tren Bar hangi günler açık?
  3. Tren Bar sahibi kim?
  4. Adana Mersin tren var mı?
  5. Istanbul Adana tren seferi var mı?
  6. Adana Mersin tren seferleri başladı mi?
  7. Iskenderun Mersin tren seferleri başladı mı?

Adana Tren Club ne zaman açılacak?

Mesaj gönderildi. Kısa süre içinde size dönüş yapacağız....Çalışma Saatleri.
Pzt:Kapalı
Cum:22:30–00:00
Cmt:22:30–00:00
Paz:Kapalı
3 satır daha

Adana Tren Bar hangi günler açık?

Her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi Hizmetinizdeyiz.

Tren Bar sahibi kim?

Serhat Menket ve Kemal Ekmekçi'nin sahibi olduğu Tren Club İzmir, Muğla, Kuşadası ve Çeşme gece hayatının en trend mekanı. Ege bölgesinin en sevilen mekanları arasında olan Tren bu yaz da Candan Topdemir işletmeciliği ile birbirinden popüler dj performanslar ve zengin menüleri ile tatilcilere kaliteli eğlence sunuyor.

Adana Mersin tren var mı?

Adana - Mersin - Adana Bölgesel Treni Bu trenler Adana > Mersin > Adana arasında her gün işlerler. ... Adana Mersin arasında tren yolculuğu yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Istanbul Adana tren seferi var mı?

Adana konumuna, İstanbul(Bostancı), İstanbul(Halkalı) and İstanbul(Bakırköy) vaktinde hareket edip hedefine Şakirpaşa and Adana vaktinde ulaşması beklenen treniyle ulaşabilirsiniz. Seyahate çıkacağınız vakitte bir sınırlama bulunmuyorsa, hafta içi ve sezon dışı dönemlerde çok ucuz biletler bulabilceğinizi unutmayın.

Adana Mersin tren seferleri başladı mi?

Koronavirüs salgını nedeniyle geçici süre iptal edilen Mersin Adana tren seferleri başladı mı? sorusunun yanıtı Mart ayında olumlu oldu ve Mersin Adana tren seferleri 2021 yılında yeniden başladı.

Iskenderun Mersin tren seferleri başladı mı?

Yaklaşık bir yıldır seferlerin durdurulduğu ana hat ve bölgesel tren seferlerinden bir kısmının yeniden seferlere başlayacağı ifade edildi. ... Kontrollü normalleşme süreciyle birlikte ara verilen İskenderun-Mersin arası tren seferlerinin yeniden başlama tarihi 22 Mart olarak belirlendi.