Basic giyim ne demek?

İçindekiler:

  1. Basic giyim ne demek?
  2. Basic stil ne demek?
  3. Casual tişört ne demek?
  4. Regular beden ne demek?
  5. Slim fit basic gömlek ne demek?
  6. Regular fit basic ne demek?
  7. Regular fit basic gömlek ne demek?

Basic giyim ne demek?

1) Basic Nedir? Basic; ana, temel, esas ve basit anlamına gelmektedir. Modadaki yeri de temel, esas ve basit anlamlarından esinlenerek oluşturulmuştur. Yani basic kıyafetlerin modası kolay kolay geçmez, çok kolay kombinlenebilir, modanın temel parçalarından biridir demek doğru olur.

Basic stil ne demek?

Bugün blogumda çabasız şıklık, güçlü bir duruş sergileyebileceğiniz basic giyim tarzından bahsedeceğim. ... Daha az detay ve düz kıyafetler ile her ortama uyum sağlayan giyim tarzı basic giyim tarzıdır.

Casual tişört ne demek?

Kelime anlamı günlük olan casual, giyimde karşımıza business casual ve smart casual olarak çıkmaktadır. ... Günün stresinde, koşuşturmasında ve yoğunluğunda hem kendinizi rahat hissetmenizi hem de şık görünmenizi sağlayacak parçaları bir araya getirerek oluşturulan giyim tarzına casual giyim denilmektedir.

Regular beden ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelir. Regular fit slim fit farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir. Bu bolluk ise kıyafetin içerisinde daha rahat hareket etmenizi sağlar. ... Slim fit kadar kaslı ve fit bir vücuda ihtiyaç duyulmayan rahatça kalıbına girebileceğiniz bir kesimdir.

Slim fit basic gömlek ne demek?

Slim Fit "dar kesim" anlamına gelmektedir. Giyildiğinde vücudunuza oturan üst bedenlerde bel ve kol kısmı, pantolonlarda kalça ve baldır kısmını saran kıyafetler slim fit kıyafetlerdir.

Regular fit basic ne demek?

Regular Fit ne demek diye sorulduğunda en özet anlamıyla standart kalıp denilebilir. Tam ortada yer alan bu kalıp türünde; gömlek, pantolon, sweat T-shirt gibi ürünler aşağıdan yukarı aynı kesimdedir. Slim fit ürünlerinde ise aşağıya doğru bir daralma gözlenir.

Regular fit basic gömlek ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelen bir terim olarak karşımıza çıkmaktadır. Regular fit ile slim fit arasındaki en önemli farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir nitelikte olmasıdır. Bu bolluk ise giysinin içerisinde kişinin daha rahat bir şekilde hareket etmesine olanak sağlar.