Grafik tasarım belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Grafik tasarım belgesi nasıl alınır?
  2. Grafik tasarım kursuna kimler katılabilir?
  3. Grafik ve Animasyon Sertifikası ne işe yarar?
  4. Grafik Tasarım Kursu ne kadar sürer?
  5. Grafik Animasyon ne yapar?
  6. Temel Grafik Tasarım Nedir?

Grafik tasarım belgesi nasıl alınır?

Eğitim sonunda 10 sorudan oluşan 10 dakika süre sınırı bulunan online sınav uygulanmaktadır. Konuları tamamladıktan sonra sınav otomatik olarak karşınıza çıkmaktadır. Sertifika sınavını 100 üzerinden en az 60 alarak başarıyla tamamlayan kişilere Grafik Tasarım Belgesi (katılım sertifikası) verilmektedir.

Grafik tasarım kursuna kimler katılabilir?

Grafik Tasarım Kursuna kimler katılabilir? Grafikerlik Kursumuz; Reklam ajansları, Matbaa ve Tekstil gibi sektörlerde Grafiker olmak, Fotograf stüdyolarında Photoshop uzmanı olarak çalışmak isteyenler içindir.

Grafik ve Animasyon Sertifikası ne işe yarar?

Grafik Ve Animasyon Eğitimi Ders Programı Bilişim teknolojileri sektöründe çalışan veya çalışmak isteyen bireylere yönelik hazırlandığı için öncelik işçi ve işverenlerin yasal zorunluluklarını yerine getirmek, sonrasında ise Bilişim teknolojileri sektörünün ihtiyacı olan eğitim almış nitelikli birey kazandırmaktır.

Grafik Tasarım Kursu ne kadar sürer?

Grafik Tasarım Kursunun Süresi: Grafik tasarım kursu, toplam süresi, Hafta içi grupları tercih edildiğinde program 2 Ay, Hafta sonu grupları tercih edildiğinde ise 2 buçuk ay sürmektedir.

Grafik Animasyon ne yapar?

Talep edilen senaryo doğrultusunda sanal ve gerçek nesnelerin grafik animasyon ve çizim programlarını kullanarak bilgisayar ortamında iki veya üç boyutlu tasarımını yapan, hikâyeyi izlenebilir gösteri olarak hazırlayan kişidir.

Temel Grafik Tasarım Nedir?

Grafik tasarım ; bir iletiyi görsel ya da yazı yoluyla, belirlenen hedef kitleye ulaştırmak amacıyla yapılan görülebilir herhangi bir düzlemde, iki boyutlu veya üç boyutlu olarak yapılan logo, afiş, billboard, kitap, dergi, animasyon, film tasarımı, ambalaj gibi yaratıcılık gerektiren tasarımları oluşturan eğitin ...