Vodafone Chat Nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Chat Nedir?
  2. Taksim Chat Vodafone ücretli mi?
  3. Taksim Chat ücretsiz mi?
  4. Taksim Chat numarası kac?
  5. 7000 e neden mesaj gönderemiyorum?
  6. Taksim Chat telefon numarası nedir?

Vodafone Chat Nedir?

SMS Chat Servisi abonelerin telefonlarındaki simkart menü üzerinden servise abone diğer Vodafone aboneleriyle 24 saat chat yapmalarını sağlayan bir servistir.

Taksim Chat Vodafone ücretli mi?

100% Ücretsiz Üstelik yapacağınız aramalar paketinizdeki dakikalardan düşeceği için ek bir ödeme yapmanıza gerek yok!

Taksim Chat ücretsiz mi?

Alman sabit hatlarına uygun bir flatrate´de (sabit oranlar) aramalarda ayrı bir ÜCRET YOKTUR. Taksim Chat seviyeli sohbet etmek için açılan bir canlı sohbet hattıdır. ... Taksim Chat sabit bir telefon hattını aramanız ile aynı şekilde ücretlendirilir.

Taksim Chat numarası kac?

Eğer servis sağlayıcılarınızdan herhangi bir pakete abone değilseniz üzülmeyin. Çünkü o zaman bile Taksim Chat için faturanıza yansıyacak ücretlendirme sadece şehir içi görüşme fiyatı kadar olacaktır. Taksim Chat servis numarası 0212 ile başlamaktadır.

7000 e neden mesaj gönderemiyorum?

Hat İşlemleri ve Ayarları Android cihazlarda, cihaz ayarları kaynaklı olarak 7000 gibi 4 haneli numaralara mesaj göndermekte sorun yaşıyor olabilirsiniz. ... Ardından Premium Metin Mesajlarına, Mesajlar'ı tıklayın ve "Hiçbir Zaman İzin Verme" seçeneğini "Daima İzin Ver" olarak değiştirin. 7000'e SMS göndermek ücretsizdir.

Taksim Chat telefon numarası nedir?

3 ) ÖNEMLİ NOT : Türkiye'den 0888 298 xxxx Nolu telefon numaramızdan servisimize ulaşan TTMOBİL aboneleri için servisimiz Dakikası 1 TL olarak ücretlendirilmektedir, Sabit numalardan Türkiye'de erişim sağlanamamaktadır. 4 ) Taksim Chat'te görüştüğüm kişilerle yüz yüze görüşebilir miyim?