Pis otel nereye şikâyet edilir?

İçindekiler:

  1. Pis otel nereye şikâyet edilir?
  2. Tatil Budur kime ait?
  3. Minibüs nereye şikayet edilir?
  4. Mika Tur un sahibi kim?
  5. Tatilbudur iade ne zaman?
  6. Ruhsatsız günlük kiralık daire nereye şikayet edilir?
  7. Günlük ev kiralama cezası nedir?
  8. Izmir dolmuş şoförleri nereye şikayet edilir?
  9. Metrobüs nereye şikayet edilir?

Pis otel nereye şikâyet edilir?

Turistle bu bakanlığa şikâyet ve önerilerine sunuyorlar, cevap alabiliyor. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre oluşturulan iletişim merkezinde, www.alo176.gov.tr web adresinden ya da “176” çağrı merkezinden 7/24 “Canlı Destek” ve “Başvuru Sorgulama” hizmetleri veriliyor.

Tatil Budur kime ait?

Mika Tur Seyahat Acenteligi ve Turizm Anonim Sirketi Tatilbudur.com/Üst kuruluşları

Minibüs nereye şikayet edilir?

İstanbul trafiğinde; Minibüs, Taksi, Dolmuş, Halk Otobüsleri, Personel ve Okul Servis araçları, Kamyonlar ile ilgili şikâyet ve öneriler için Alo Beyazmasa 153 hattı cep telefonlarından kısa mesaj hattı olarak da kullanılacak.

Mika Tur un sahibi kim?

İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Polonyalı köklü özel sermaye fonu MCI Private Ventures FIZ ve Barış Aksoy, Türk turizm sektöründe “Tatil Budur” markasıyla Mika Tur'un yüzde 80'ini satın aldı.

Tatilbudur iade ne zaman?

TATİLBUDUR.COM'a ulaştığı tarihten itibaren en geç 14 gün içinde, Tüketicinin ödemiş olduğu bedel, kesinti yapılmaksızın Tüketiciye iade edilir.

Ruhsatsız günlük kiralık daire nereye şikayet edilir?

Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Hukuk Komisyonu Başkanı avukat İzzet Doğan "Diğer bina sakinlerinin en yakın emniyet birimine ihbarda bulunmaları gerekir" dedi.

Günlük ev kiralama cezası nedir?

Günübirlik kiralanan yerlerle ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre kullanılan daire, apart, rezidans gibi yerler 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu'na tabidir ve bu Kanun'a aykırı hareket edenlere idari para cezası uygulanır. 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu'na muhalefet edilmesi durumunda ...

Izmir dolmuş şoförleri nereye şikayet edilir?

Eposta formu dışında İMOD' a +90 (0232) 459 92 52 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden eposta yoluyla ulaşabilirsiniz.

Metrobüs nereye şikayet edilir?

İstanbullular, her türlü talep, öneri ve şikâyetlerini ALO 153 Çağrı Merkezi, MOBİETT uygulaması, İETT sosyal medya hesapları ve web sitesinden iletebiliyor.