Frosch ürünleri doğal mı?

İçindekiler:

  1. Frosch ürünleri doğal mı?
  2. Frosch bulaşık deterjanı bitkisel mi?
  3. Frosch hangi ülkenin malı?
  4. Frosch Tablet Kimin?
  5. Frosch nerede üretiliyor?
  6. Green Clean hangi ülkenin?
  7. Frosch ekolojik mı?
  8. Green Clean Baby hangi ülkenin?
  9. Green Clean doğal mı?
  10. Turmepa organik mi?
  11. Bind Activit kime ait?
  12. Bind Activit hangi ülkenin?

Frosch ürünleri doğal mı?

Mertz markası Frosch, çevre dostu deterjan ve ev temizlik ürünleri sunmaktadır. Frosch Sodalı Bulaşık Makinesi Tableti etkili temizlik ve parlak bulaşıklar için doğal ve güçlü bir yağ çözücüdür. Çözünme oranı yüksek, doğal bir üründür. İnsana ve çevreye zararlı kimyasallar içermez.

Frosch bulaşık deterjanı bitkisel mi?

Frosch ürünlerinin en büyük özelliğinin içerdiği temizleyici maddelerin portakal, limon ve sirke gibi doğal ürünlerden oluştuğunu söyleyen Onan, ürünlerin doğada parçalanma oranının yüzde 98'e ulaştığını ifade etti.

Frosch hangi ülkenin malı?

Frosch 1867 yılında Werner kardeşler tarafından kurulan ev temizlik ürünleri şirketi Werner&Mertz (W&M) bünyesindeki Avrupa'nın en çok satılan temizlik ürünü markalarından biridir. Werner&Mertz ile Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri arasında 2007 yılında işbirliği yapılmıştır. Werner&Mertz Almanya merkezli bir şirkettir.

Frosch Tablet Kimin?

Eczacıbaşı Girişim tarafından Almanya'dan ithal edilen Warner&Mertz markası Frosch, çevre dostu deterjan ve ev temizlik ürünleri sunmaktadır.

Frosch nerede üretiliyor?

Frosch markalı ürünler, Werner&Mertz tarafından Almanya'da üretiliyor ve Eczacıbaşı kuruluşu Girişim Pazarlama'nın güçlü satış ağı ile Türkiye çapında geniş bir perakende satış ağında tüketicilere ulaşıyor.

Green Clean hangi ülkenin?

Türkiye'de 30 yılı aşkın süredir ürettiği temizlik ürünleri ile pek çok yenilikçi üründe imzası olan Uzay Kimya, 2007 yılından bu yana tüm U Green Clean ürünlerinde organik ve doğal hammadde kullanıyor.

Frosch ekolojik mı?

Frosch markası hakkında 1986 yılından bu yana insan yaşamının ve çevrenin korunması için etkili, ekolojik formüller sunan ekolojik bir öncü olan Frosch markasını keşfedin.

Green Clean Baby hangi ülkenin?

Mom's Green - Baby's Green Organik Kişisel Bakım ve Bitkisel Temizlik Ürünleri, Çevre Mühendisi Işık Kırgız tarafından 2013 yılında , %100 özsermaye ile kurulmuş olan Yeşil Anne Ekolojik Ürünler Ltd Şti tarafından üretilmektedir.

Green Clean doğal mı?

Evet, %100 doğaldır. U Green Clean ürünlerimizde kullandığımız, temizliğe etki eden maddelerin tamamı bitkisel hammaddeler içeriyor. Hindistan cevizi yağı, şeker kamışı portakal çekirdeği yağı gibi doğal bitkisel yollar ile elde edilen hammaddeler ile formülasyon oluşturuyoruz.

Turmepa organik mi?

Turmepa Bulaşık Deterjanı; gelecek nesillere temiz bir deniz ve yaşanabilir kıyı şeridi bırakma amacıyla yola devam eden Turmepa kalitesiyle üretilmiş organik ve doğa dostu sıvı deterjandır. İçeriğindeki tamamen doğal malzemelerle bulaşıklarınızda hijyenik temizlik ve doğal parlaklık sağlar.

Bind Activit kime ait?

Bind Activit, EUROTAB Şirketi tarafından BİM AŞ. adına üretilen bulaşık makinesi tableti, klor çamaşır suyu tablet, nem emici tablet, anında kahve tablet, yeşil kavrulmuş kahve tablet, klor içermeyen dezenfeksiyon, çamaşır suyu dezenfeksiyonu, yeşil bulaşık yıkama tableti, ekolojik bulaşık yıkama tableti, tabletleme, ...

Bind Activit hangi ülkenin?

Silivri'de 14 bin metrekarelik alana kurulu modern fabrikasıyla Türkiye'nin ilk Butik çikolata üreten markasıdır.