Endermoloji nedir?

İçindekiler:

  1. Endermoloji nedir?
  2. LPG tedavisi nedir?
  3. LPG cihazı nasıl kullanılır?
  4. LPG sıkılaşma nedir?
  5. LPG nedir güzellik?
  6. Soğuk lipoliz ne kadar etkili?
  7. LPG ile kilo verilir mi?
  8. Soğuk lipoliz kaç seans olmalı?
  9. Soğuk lipoliz ne kadar sürede etki eder?

Endermoloji nedir?

Endermoloji tekniği ile dokuya pozitif baskı ile masaj , negatif baskı ile vakumlama prensibine dayanan bir masaj metodudur. Nasıl çalışır ? LPG işlemi esnasında doku çeşitli manevralara tabi tutularak, sıkıştırılıp vakumlanır. Vakum sayesinde dokular arasında hapsedilen sıvı, lenfatik dolaşıma geçebilmektedir.

LPG tedavisi nedir?

LPG Endermolojisi aspirasyon (emme) ve dönme aksiyonlarının birlikte kullanılarak deri ve deri altı dokulara negatif basınç uygulanması prensibine dayanan bir masaj metodudur. Dünyanın selülit tedavisinde etkinliği bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış FDA belgeli tek endermoloji cihazı LPG'dir.

LPG cihazı nasıl kullanılır?

Cihaz, vakumlama ile birlikte masaj hareketleri yaparak deride kan dolaşımını artırmaktadır. Kan damarlarının sıkışmasıyla oluşan selülit ve ciltteki deforme görünümleri bu vakumlu masaj tekniği ile düzeltiyor. Uygulama başlıklarının deride rahat hareket etmesi için hastaya özel çorap giydiriliyor.

LPG sıkılaşma nedir?

Spor veya diyete rağmen kilo veremeyen, kilolu olmamasına karşın bölgesel yağlanma sorunu yaşayan kişilerin tercih ettiği LPG, dokuların vakum yöntemiyle sıkıştırılması ve hedef bölgedeki kan dolaşımının hızlandırılması yoluyla yağ hücrelerinin küçültülerek cildin sıkılaştırılması prensibine dayanır.

LPG nedir güzellik?

LPG, emme ve dönme hareketleri ile deri ve deri altı dokulara negatif basınç uygulama prensibine dayanan bir masaj metodudur. Bu masaj sayesinde kan dolaşımı ve lenfatik dolaşım artar. ... Kısaca deriden kasa kadar tüm cilt altı dokularının yeniden şekillenmesini sağlar.

Soğuk lipoliz ne kadar etkili?

Soğuk lipoliz yardımıyla dondurularak deforme edilen yağ tabakası, doğal yollarla vücuttan atılır. İlk seanstan sonra 15 gün içinde sonuçlar kendini belli etmeye başlar. Ağrısız bir uygulama olan soğuk lipolizden hemen sonra günlük rutinlerinize dönmek mümkündür.

LPG ile kilo verilir mi?

Sağlıklı bir beslenme olmadan LPG tek başına kilo verdiremez fakat vücuttaki ödemin atılmasında, gevşek dokunun sıkılaşmasında, cildin görüntüsü ve kalitesi üzerinde büyük rol oynar. Dolayısıyla vücutta beden incelmesi sağlanır. Diyet, spor ve lpg birlikte uygulandığında daha etkili ve mükemmel sonuç verir.

Soğuk lipoliz kaç seans olmalı?

Soğuk lipoliz uygulamasında çoğunlukla 1 seans yeterli olmaktadır. Bazı durumlarda bölgenin ihtiyacına göre seansı tekrar etmek gerekebilir.

Soğuk lipoliz ne kadar sürede etki eder?

Soğuk lipoliz yardımıyla dondurularak deforme edilen yağ tabakası, doğal yollarla vücuttan atılır. İlk seanstan sonra 15 gün içinde sonuçlar kendini belli etmeye başlar. Ağrısız bir uygulama olan soğuk lipolizden hemen sonra günlük rutinlerinize dönmek mümkündür.