Huncalife işi nedir?

İçindekiler:

  1. Huncalife işi nedir?
  2. Huncalife hangi ülkenin malı?
  3. Huncalife nedir nasıl para kazanılır?
  4. HuncaLife ürünleri helal mi?
  5. HuncaLife Tlp nedir?
  6. Hunca Care Türk malı mı?
  7. Huncalife üyelik ücretli mi?
  8. Huncalife Tlp ne demek?
  9. Huncalife hayvan deneyi yapıyor mu?
  10. HuncaLife ne kadar kazandırıyor?
  11. HuncaLife sağlık bakanlığı onaylı mı?
  12. Hunca ürün nasıl üye olunur?
  13. HuncaLife üyelik ne zaman düşer?

Huncalife işi nedir?

Huncalife, ek gelir ya da imkanı arayan, 18 yaşını doldurmuş herkese kendi saatlerini ve kazançlarını ayarlayabilecekleri, yurtdışı seyahatlerinden araba kullanım hakkına, ürün ve kişisel gelişim eğitimlerinin verildiği akademilerden eğlenceli organizasyonlara kadar pek çok fırsatı içeren yeni bir kapı açar.

Huncalife hangi ülkenin malı?

% 100 Türk Şirketi olan HuncaLife, Tekirdağ/ Çerkezköy'de 22 dönüm arazi üzerine kurulu üretim tesislerinde ürettiği 1000'in üzerinde güzellik ve bakım ürününü kendi Ar-Ge merkezinde geliştirmekte, sahip olduğu Helal, GMP, ISO 9001 ve Turquality Belgeleri ile müşterilerini memnun etmeyi ve onlara sağlıklı ürünler ...

Huncalife nedir nasıl para kazanılır?

Huncalife' ta ekibinizle birlikte 6000 HP yaptığınızda altın lider ünvanı alırsınız. Ekibinizle yapmış olduğunuz satışlardan elde ettiğiniz primlere ilave olarak 500 TL seviye ödülü kazanırsınız. Liderlik primleri, alt grubunuzda $ seviyesine ulaşmış kişilerin cirosu üzerinden hak edeceğiniz primlerdir.

HuncaLife ürünleri helal mi?

Hunca life helal sertifikasına sahiptir. Hunca life ürünleri helaldir.

HuncaLife Tlp nedir?

HuncaLife TL Puanı, aylık performansın ve prim seviyesinin belirlenmesinde kullanılan, ürünlere verilmiş TL puan değeridir. İş Hacmi (İH), primlerin üzerinden hesaplanan TL parasal değerdir.

Hunca Care Türk malı mı?

HUNCA KURUMSAL TARİHÇE. 1957'de kurulan Hunca, Türk kozmetik endüstrisinin en köklü kuruluşlarından biri olarak yaratıcı kimliği ile tercih edilerek her zaman ön plana çıkmıştır.

Huncalife üyelik ücretli mi?

Temsilci olursam kayıt ücreti ödeyecek miyim? Huncalife temsilcilik için herhangi bir kayıt ücreti ve aidat talep etmemektedir.

Huncalife Tlp ne demek?

HuncaLife TL Puanı, aylık performansın ve prim seviyesinin belirlenmesinde kullanılan, ürünlere verilmiş TL puan değeridir. İş Hacmi (İH), primlerin üzerinden hesaplanan TL parasal değerdir.

Huncalife hayvan deneyi yapıyor mu?

Inecto (V), Otacı, Urtekram (V), Mom's Green (V), Wellness Beauty (V), Altapharma, Procsin markalarına ait cilt bakım ürünleri hayvanlar üzerinde denenmiyor. ... The Body Shop (V) ve Eyüp Sabri Tuncer (V) , Golden Rose, Huncalife markalarına ait ürünler hayvanlar üzerinde denenmiyor.

HuncaLife ne kadar kazandırıyor?

Huncalife'ta sevdiğiniz ürünleri satın alırken %40 oranında tasarruf elde edersiniz. Bu ürünleri etrafınızdaki kişilere, kataloglarımız ile sattığınızda tasarrufunuzu kazanca dönüştürebilirsiniz. Ayrıca seviyenize göre bu satışınız üzerinden %4'ten – %24'e kadar Standart Prim kazanırsınız.

HuncaLife sağlık bakanlığı onaylı mı?

HuncaLife ürünleri Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı mı? Mevcut kanun ve yönetmeliğe uygun olarak kozmetik ürünlerimizin bildirimlerini Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna yapmaktayız.

Hunca ürün nasıl üye olunur?

Hunca Life temsilci başvurusunu eksiksiz doldurarak ıslak imzalı Kayıt formunu Hunca Life genel merkezine göndererek veya fax yoluyla ulaştırarak kaydınızı başlatabilirsiniz. Hunca Life'a İnternet üzerinden online olarak temsilci kayıt formunu doldurarak kayıt olabilirsiniz.

HuncaLife üyelik ne zaman düşer?

Huncalife'da her ay sipariş verme zorunluluğu yoktur. Huncalife'a kayıt olduğunuz 3 ay boyunca sipariş vermezseniz üyeliğiniz otomatik olarak düşer.