Bir eczaneyi nereye şikayet edebilirim?

İçindekiler:

  1. Bir eczaneyi nereye şikayet edebilirim?
  2. Tebrp nedir?
  3. Eczacı Bilgi Sistemi nedir?
  4. Türkiyede kaç tane eczane var?
  5. Tebrp ücretsiz mi?
  6. Tebrp nasıl üye olunur?
  7. Eczacı odası ne ise yarar?

Bir eczaneyi nereye şikayet edebilirim?

ALO 184 hattını telefonla arayarak başvuruda bulunacaktır.

Tebrp nedir?

TEBRP ECZACILIK FAKÜLTELERİNDE DE YAYGINLAŞIYOR Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen, ücretsiz hesap oluşturarak uygulamayı kullanıma sunan “İlaç Veri Tabanı ve Farmasötik Bakım Asistanı tebrp”, web ve mobil uygulamaları yoğun ilgi görerek 24.000'i aşan bir kullanıcı sayısına ulaşmıştır.

Eczacı Bilgi Sistemi nedir?

Eczacı Bilgi Sistemi (EBS), başlangıçta Eczacı Odalarına kayıt ve nakillerin günümüz koşullarına uygun olarak yeniden düzenleneceği ve eczacıya ait bilgilerin tek bir sistem üzerinde toplanacağı, böylece herkesin ihtiyaç duyduğu bilgilere bu sistem üzerinden rahatlıkla ulaşacağı belirtilerek hayata geçirildi.

Türkiyede kaç tane eczane var?

Türkiye'de 24 bin eczane var.

Tebrp ücretsiz mi?

Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen, ücretsiz kullanıma sunulan “İlaç Veri Tabanı ve Farmasötik Bakım Asistanı Tebrp” yoğun ilgi görerek 26.000'i aşan bir kullanıcı sayısına ulaşmıştır.

Tebrp nasıl üye olunur?

Meslektaşlarımızın, yeni farmasötik bakım asistanı tebrp'yi kullanabilmeleri için, www.tebrp.com adresine girerek hesap oluşturmaları yeterlidir. Hesap oluşturulduktan sonra, meslektaşlarımızın sisteme kayıt oldukları e-posta adreslerine aktivasyon maili gönderilecektir.

Eczacı odası ne ise yarar?

Eczacı Odaları buna göre; *Üyelerinin eczane açılış, kapanış ve nakil işlemleri, eczane nöbetlerinin hazırlanması, önemli gelişmelerinin duyurulması ,mesleğimizin kanayan yarası muvazaa ile mücadele, üyelerinin sorunlarının çözümü için kurumlarla iletişim gibi rutin görevleri yerine getirmek için çalışır.