Detoks etkili ayak bandı nasıl kullanilir?

İçindekiler:

  1. Detoks etkili ayak bandı nasıl kullanilir?
  2. Detoks Bandı nedir?
  3. Ayak bantları faydalı mı?
  4. Ayaktan vücuttaki zehir nasıl atılır?
  5. Zehir vücuttan nasıl atılır?

Detoks etkili ayak bandı nasıl kullanilir?

Ortasında yapışık duran poşetle birlikte bantı ayağınızın tabanına gerdirerek yapıştırın. Sonra çorabınızı giyerek yatağınıza yatıp uyuyun. 8-12 aat sonra, sabahleyin bant'ı çıkardığınızda resimde görüldüğü gibi bir renk aldığını göreceksiniz. Giyeceğiniz çoraplar, bant'ın kazara ayağınızdan çıkmasını engelleyecektir.

Detoks Bandı nedir?

Foot Patch Detox Ayak Bandı • Vücudun salgıladığı zehirli maddelerin emilmesine, • Vücuttaki küçük ağrıların hafifletilmesine, • Bağışıklık sistemi üzerindeki yükün azaltılmasına, • Lenfatik Sistemin doğal yollardan temizlenmesine, • Normal kan dolaşımının desteklenmesine, • Vücuttaki şişliklerin azaltılmasına, • Ağır ...

Ayak bantları faydalı mı?

Detoks bantları ne işe yarar derseniz, vücuttaki toksinleri ayak yoluyla vücuttan atmanıza yardımcı oluyor. Bu sayede, gün boyu hissedilen yorgunluk, enerjik hissedememe, sinir-stres gibi durumlardan sizi olabildiğince uzaklaştırıyor.

Ayaktan vücuttaki zehir nasıl atılır?

Bir bardak deniz tuzu ve karbonatı su dolu bir leğenin içerisinde iyice eritin. Suyun ayağınızı sokabileceğiniz sıcaklıkta olmasına özen gösterin. Karbonat ve deniz tuzunu suda erittikten sonra ayaklarınızı bu suyun içerisinde 45 dk bekletin. Her gün bu karışım ile ayak detoksu yapabilirsiniz.

Zehir vücuttan nasıl atılır?

Toksinler ilk olarak karaciğerden geçerek çeşitli kimyasal reaksiyonlardan geçer ve vücuttan atılmaya hazır hale gelir. Bu toksinler deriden ter, bağırsaklardan dışkı ve böbreklerden de idrar yoluyla atılır.